Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Czy istnieją rzeczywiście kredyty dla bezrobotnych?

Napisany przez Dandei
Mój brat aktualnie nie ma pracy, ale ponieważ właśnie zepsuł swoje auto w wypadku, powiedział, że po prostu kupi sobie nowe. Zapytałem, skąd ma zamiar wziąć na to pieniądze, a on powiedział, że po prostu weźmie [url]kredyt[/url]. Czy to w ogóle możliwe, skoro jest bezrobotny?

Napisany przez florianmeier
Gdzie leży problem, gdy dostaje się maksymalną stawkę zasiłku dla bezrobotnych? To w końcu 2,5 tys. EUR netto.
Oczywiście nie dostaje się maksymalnej zniżki, gdy chce się finansować jako osoba bezrobotna. 30% powinno wystarczyć.
Poza tym niektóre marki dawno wyszłyby z rynku, gdyby nie zaopatrywały tej grupy klientów w nowe samochody.

Napisany przez jimmyone
Zazwyczaj to nie ma sensu. Nie możesz przecież zaoferować bankowi żadnego zabezpieczenia. Uważam, że to nie jest realistyczne.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Nie jest mi znane żadne instytucje finansowe, które udzielają [url]kredytów[/url] osobom bez pracy.

Napisany przez KeRin
[url]kredyty[/url] P2P

Napisany przez Malapascua

Nie znam instytucji finansowej, która udzielałaby [url]kredytów[/url] osobom bezrobotnym.

Zabezpieczenia (nieruchomość, [url]Dom[/url],...) mogą pomóc. Ale proponowałbym najpierw znaleźć pracę (dziś nawet nie musisz umieć pisać swojego imienia, żeby znaleźć coś od razu), w przeciwnym razie może być trudno.

Napisany przez ThomasKerber
Jeśli nadal jesteś zainteresowany, chętnie pomogę Ci uzyskać [url]kredyt[/url].

Napisany przez 6Bankkaufmann
Niesamowite, że reklamuje się to w ten sposób.
Czy bezrobotny faktycznie może dostać pomysł i spróbować wziąć [url]kredyt[/url].
Ja mówię: trzymajcie się z daleka!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata