Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: hipoteka

Napisany przez kanada
Cześć, jestem tu nowy i mam nadzieję, że ktoś może mi pomóc. Mam [url]Dom[/url], którego finansowanie wygasło. Wszystkie płatności są na bieżąco. W przeszłości było kilka problemów, ale już ponad 10 lat temu. Dlatego próbuję znaleźć tutaj bank, który byłby skłonny podpisać ze mną nową umowę. Będę wdzięczny za każdą informację i każdą poważną ofertę. Dziękuję z góry

Napisany przez NaTwoim13
Czy w ciągu ostatnich 2 lat wystąpiły zwroty z tytułu odsetek i spłaty kapitału?
Jaka jest wartość domu i jaka kwota wykupu jest wymagana?
Jakie jest Twoje dochód i jakie są zobowiązania kredytowe lub inne zobowiązania, takie jak raty [url]Leasing[/url]owe, alimenty lub prywatne [url]ubezpieczenie[/url] zdrowotne?

Napisany przez 6Bankkaufmann
Cześć Kanado, czy jeśli problemy mają ponad 10 lat, to czy nie są już uznawane za aktualne? Zazwyczaj musisz dostarczyć - oprócz standardowych dokumentów dochodowych - jedynie wyciągi z konta z ostatniego 1-2 lat dotyczące spłacanych [url]kredytów[/url]. Chodzi o to, żeby pokazać, że regularnie spłacałeś swoje zobowiązania w ciągu ostatnich 1-2 lat.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata