- ndz lut 25, 2018 9:28 pm
Witajcie,
niedługo zamierzamy zastąpić nasz[url]kredyt[/url] za pomocą [url]kredytu[/url] z terminem realizacji w przyszłości. W ramach tego postanowiłem poprosić o ofertę u jednego z dużych niemieckich pośredników kredytowych online, a wśród propozycji znalazłem ofertę [url]kredytu[/url] z terminem realizacji w przyszłości od dużej niemieckiej banku z siedzibą we Frankfurcie.
Konkretna oferta wygląda następująco:
[url]kredyt[/url] z 10% dodatkowych wpłat do zasilenia środkami zgromadzonymi na rachunku budowlanym - konieczne [url]ubezpieczenie[/url] ryzyka: 1,61% / 1,66% (Oprocentowanie nominalne / Roczna stopa oprocentowania), 15-letni okres lory.
Ostatni raz, gdy interesowałem się tematem[url]kredytów[/url] , około 2009 roku, zalecano raczej nie branie [url]kredytów[/url] związanych z ubezpieczeniem na życie. Nawet teraz informacje, które czytam na ten temat, nie są jasne ani jednoznaczne.
Jakie są zalety i wady w tej kwestii? W końcu proponowany oprocentowanie wydaje się całkiem dobre. Czy macie jakieś mądre źródła (lub własne doświadczenia, bądź też fachowe informacje), które mogłyby mi pomóc?
Za wszelką pomoc bardzo dziękuję!
Pozdrowienia
niedługo zamierzamy zastąpić nasz
Konkretna oferta wygląda następująco:
Ostatni raz, gdy interesowałem się tematem
Jakie są zalety i wady w tej kwestii? W końcu proponowany oprocentowanie wydaje się całkiem dobre. Czy macie jakieś mądre źródła (lub własne doświadczenia, bądź też fachowe informacje), które mogłyby mi pomóc?
Za wszelką pomoc bardzo dziękuję!
Pozdrowienia