Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Dlaczego leki na potencję są tak drogie?

Napisany przez strizzi
Cześć!
Od dłuższego czasu zastanawiam się nad kupnem Viagry. Nawet mam już receptę od mojego urologa! Jednakże nie wiedziałem, że opakowanie z 8 tabletek kosztuje ponad 200€.
Nie byłem przygotowany na taki wydatek, dlatego na razie się nie zdecydowałem. Zastanawiam się jednak, dlaczego jest tak drogo!?

Napisany przez lemondrop
Cześć,

no cóż, z jednej strony na pewno, ponieważ muszą pokryć koszty badań i produkcji. Ale powiedzmy sobie szczerze: jest tak drogi, ponieważ mogą go tak drogo sprzedawać. I tak jest kupowany.

Dlatego radziłbym po prostu sięgnąć po sildenafil. Ma te same składniki aktywne, ale jest o ponad połowę tańszy. I nie martw się, oba pochodzą z tej samej firmy, czyli Pfizer.

Możesz dowiedzieć się więcej na tej stronie. Skoro już masz receptę, możesz ją od razu przesłać tam i zamówić lek online.

Pozdrawiam

Napisany przez Malapascua

Cześć!
Od pewnego czasu zastanawiam się, czy wreszcie zdobyć Viagrę. Nawet mam już receptę od swojego urologa! Jednak nie wiedziałem, że opakowanie z 8 tabletkami kosztuje ponad 200€. Nie byłem na ten wydatek przygotowany, dlatego na razie się nie zdecydowałem. Zastanawiam się jednak, dlaczego tak jest!?

Na menshelp.cc znajdziesz różne sklepy internetowe sprzedające Kamagrę za mniej niż 1€ za sztukę. Codziennie korzysta z niej setki tysięcy niemieckich mężczyzn. Nikt dotąd na nią nie zginął, a nikt w Niemczech nie jest na tyle głupi, by płacić astronomiczne ceny w niemieckich aptekach za ten lek.

Napisany przez Agio
Tak... to naprawdę nie powinno być tak drogie. Wtedy wielu mężczyzn po prostu by sobie tego nie mogło pozwolić.

Napisany przez Malapascua

Außerdem... das sollte wirklich nicht so teuer sein. Dann könnten sich ja viele Männer das überhaupt nicht leisten.

In Niemczech 26€ za generic w aptece za 12 tabletek (połowa na jedno użycie), co oznacza około 1€ na ***. Jest to absolutnie przystępne jako substytut, także tutaj.

Napisany przez Lars04
Ponieważ wszystkie leki są takie drogie. Ponadto w przypadku problemów zdrowotnych takie środki są refundowane również przez zakład ubezpieczeń zdrowotnych.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata