- śr mar 28, 2018 8:57 pm
Cześć wszystkim,
mam pytania dotyczące prywatnych ubezpieczeń dodatkowych na zdrowie. Jestem ubezpieczony państwowo w TK i zastanawiam się, które z ubezpieczeń dodatkowych poza ubezpieczeniem zagranicznym i ubezpieczeniem opieki są naprawdę sensowne?
[url]ubezpieczenie[/url] dodatkowe na pobyt w szpitalu
Mogę zrezygnować z pokoju jednoosobowego w szpitalu, a kiedy byłem tam ostatnio, to nawet ordynator mnie ocenił, ponieważ była to taka specyficzna sytuacja. Chciałbym jednak być operowany przez doświadczonego specjalistę, ale czy ma on tytuł ordynatora, czy nie, nie ma dla mnie znaczenia.
[url]ubezpieczenie[/url] na wizyty u lekarzy natury alternatywnej
Z wykształceniem naukowym podchodzę raczej sceptycznie do lekarzy natury alternatywnej, ale sam nie mam doświadczeń. Nie pamiętam też, żeby moi rodzice kiedykolwiek byli u lekarza natury alternatywnej czy podobnych specjalistów. Dlatego chciałbym zapytać, czy mają oni uzasadnienie i czy zaleca się takie[url]ubezpieczenie[/url] ?
[url]ubezpieczenie[/url] dodatkowe na zęby
Moje zęby są na razie w porządku. Ale czy uzasadnia się[url]ubezpieczenie[/url] dodatkowe na zęby?
Czy istnieją inne sensowne ubezpieczenia dodatkowe, o których jeszcze nie pomyślałem?
Z góry dziękuję
Markus41
mam pytania dotyczące prywatnych ubezpieczeń dodatkowych na zdrowie. Jestem ubezpieczony państwowo w TK i zastanawiam się, które z ubezpieczeń dodatkowych poza ubezpieczeniem zagranicznym i ubezpieczeniem opieki są naprawdę sensowne?
Mogę zrezygnować z pokoju jednoosobowego w szpitalu, a kiedy byłem tam ostatnio, to nawet ordynator mnie ocenił, ponieważ była to taka specyficzna sytuacja. Chciałbym jednak być operowany przez doświadczonego specjalistę, ale czy ma on tytuł ordynatora, czy nie, nie ma dla mnie znaczenia.
Z wykształceniem naukowym podchodzę raczej sceptycznie do lekarzy natury alternatywnej, ale sam nie mam doświadczeń. Nie pamiętam też, żeby moi rodzice kiedykolwiek byli u lekarza natury alternatywnej czy podobnych specjalistów. Dlatego chciałbym zapytać, czy mają oni uzasadnienie i czy zaleca się takie
Moje zęby są na razie w porządku. Ale czy uzasadnia się
Czy istnieją inne sensowne ubezpieczenia dodatkowe, o których jeszcze nie pomyślałem?
Z góry dziękuję
Markus41