- śr kwie 11, 2018 6:16 am
Szanowny Gino28, ponieważ teraz to poruszamy, to myślałem, że byliśmy zgodni. Serwis? Myślę, że był niepowtarzalny, długi i bardzo intensywny. Nie da się zrobić więcej, naprawdę nie i jeśli chodzi o czary, przepraszam, jeszcze tego nie nauczyłem, chociaż czasami wydaje się, że to jest jak czary. Decyzję podejmuje nie ja, lecz bank. Myślę, że nie można zrobić więcej, a mimo prób ze strony Pana, żeby spróbować gdzie indziej, ja nadal oferowałem im swoją usługę i podejmowałem dalsze próby.
Kiedyś wystarczy, szkoda, że Pan nie może tego jeszcze powiedzieć o swoich planach. Mówię to szczerze!
Moje pytanie odnosi się do tego, że byli Państwo bardzo zadowoleni z usług innego doradcy (po prawie roku nawet oddech może się skończyć, przepraszam), który zapewnił finansowanie, którego moi banki nie chciały i nie mogły zapewnić, i z tego, co mogę ocenić, wszystko tam przebiegło pomyślnie. Byłem bardzo zadowolony z tego faktu, jak Pan wie, dlatego tym bardziej dziwi mnie fakt, że zaledwie 4 miesiące później pojawia się kolejna potrzeba kapitału.
Z pewnością jako doświadczony finansista zainwestowałbym w nieruchomość, którą teraz wspomina Pan, i która mi jest znana. W końcu, gdyby mogła być objęta zastawem, to zabezpieczyłoby to mój dochód.
Bardziej troszczę się o to, niż sprawia mi przyjemność być złośliwym czy zazdrosnym, i oczywiście z przyjemnością i szczegółowo odpowiedziałem na Pańskie pytanie. Nie leży w mojej naturze ignorowanie Pana, absolutnie nie.
Co mnie również niepokoi, to to, że koniec ubiegłego roku mieli Państwo świetną obsługę i pomyślną decyzję. Teraz, biorąc pod uwagę tego dobrego doradcę i mnie, zadaję sobie teraz pytanie, dlaczego potrzebują Państwo tutaj pomocy. Pomocy przy ogólnej kwestii, którą zarówno ja, jak i Państwa pośrednik moglibyśmy Państwu odpowiedzieć.
Nie żeby to było złe, że się tu dowiadują i nie korzystają z usług swojego partnera, ale proszę mi nie złościć się, jeśli jestem zaskoczony i zdezorientowany.
Czy gino28 to jeden z tych powszechnie wspominanych zadowolonych klientów?
Czy nie uważasz, że jest całkowicie nieodpowiednie ujawniać tutaj prywatne informacje, które gino kiedyś przekazał Tobie w związku z zapytaniem o finansowanie?