- pn kwie 16, 2018 12:54 pm
Qualitäten und zalety polegają na tym, że nie muszę przedstawiać opinii na temat moich nieruchomości ani remontów.
Nie jest mi znane, że gdzie indziej trzeba to robić; opinie prawie nigdy nie są sporządzane, a tym bardziej żądane! Zwłaszcza w przypadku finansowania nieruchomości na własność lub mieszkań do wynajęcia.
Wystarcza aktualne bilanse zysków i strat , roczne sprawozdania finansowe przedsiębiorstw, dochody z wynajmu itp., które zawsze są aktualne, ponieważ rocznie muszę ujawnić swoje warunki finansowe.
Co najbardziej interesuje większość osób? Tutaj chodzi przeważnie o jednorazowo!!!
Nigdy nie ma tu żadnych problemów z wartością zastawu itp., ponieważ zawsze jest wystarczający kapitał własny, a do tego zawsze dostępny jest dostateczny zastaw [url]hipoteczny[/url].??????????
To są już dosyć wyjątkowe zalety… Nikt nie potrzebuje sygnalizacji świetlnej, po prostu pojawia się pytanie, w jaki sposób jest finansowane, a nie czy jest to wykonalne.??????? Aha, więc wartości pozostają u ciebie na zawsze takie same. Po co sygnalizacja, skoro u ciebie nie ma w ogóle ruchu, to jest jednostajność!!!!
Wszystkie finansowania mają zakres amortyzacji od 1-4% i roczną nadwyżkę spłaty w wysokości 10% początkowej sumy [url]kredytu[/url].
Standardowe i dostępne dla wszystkich. Standard.
Prywatna dyspozycja w wysokości 50 tysięcy [url]euro[/url]…. Po prostu, na wypadek gdyby kiedyś było to potrzebne. Nieistotne, chodzi tutaj o finansowanie budowy, a nie o prowadzenie konta!
Ponadto, w jednym z obiektów mam nawet [url]kredyt[/url] ostatecznie spłacany, o którym chętnie mówisz, że „Nie istnieje”. Młody człowieku, [url]kredyt[/url] końcowy nie istnieje?? Kiedy ja tak kiedykolwiek powiedziałem? Czy nie rozumiesz, że jestem specjalistą od 25 lat w zarządzaniu kredytem i nigdy nie wypowiadałbym się w ten sposób??? Oczywiście, istnieje [url]kredyt[/url] ostatecznie spłacany, ale pod warunkiem zastąpienia spłaty amortyzacyjnej i nie całkowicie bez spłaty! Nie rozumiesz w ogóle, o co chodzi, brakuje ci pojęcia o terminologii!! Poza tym, zawsze są wyjątki, ale ostateczna spłata bez żadnego zastępowania nie odgrywa żadnej roli w prywatnym finansowaniu nieruchomości na własność i w przypadku wynajętych obiektów zawsze jest argument w postaci zastępowania spłaty amortyzacyjnej!!
Wszystko w sumie jest idealne i doskonałe.
Czy naprawdę nie zauważasz, że przy 95% prezentowanych tutaj finansowań nieruchomości nie masz pojęcia? Czy nie dostrzegasz, że twoje interesy jako właściciela nieruchomości komercyjnych i inwestora są zupełnie inne niż te, które są tu omawiane? Czy nie zauważasz, że projekty nieruchomości komercyjnych finansuje się inaczej niż jednostki do użytku własnego i wynajmowane? Że inwestorzy kapitału traktowani są zupełnie inaczej? Czy nie rozróżniasz. br> pomiędzy swoimi projektami a projektami, które są codziennie przedstawiane i dyskutowane tutaj?