Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Aktywny klient

Napisany przez viktor
W przypadku banku DKB, jeśli klient wpłaci 700 EUR miesięcznie, stanie się aktywnym klientem z różnymi korzyściami.
Jak bank ustala i zmienia co miesiąc, czy klient jest aktywny czy nieaktywny?

Re: Aktywny klient

Napisany przez 2tneub
stoi w sekcji FAQ

Czemu nie jestem już klientem aktywnym?Możesz korzystać z wszystkich korzyści dla klientów aktywnych przez rok. Jeśli w ciągu ostatnich 3 miesięcy nie miałaś/łeś miesięcznych wpływów na [url]konto[/url] oszczędnościowe w wysokości co najmniej 700 [url]euro[/url], nie jesteś już klientem aktywnym. Aby skorzystać z najlepszych usług dla klientów aktywnych, wystarczy na stałe zmienić [url]konto[/url] oszczędnościowe - można to zrobić łatwo i wygodnie, na przykład korzystając z naszej usługi zmiany konta lub zlecenia stałego.

Jak mogę ponownie zostać klientem aktywnym?Bardzo prosto - regularne wpływy na [url]konto[/url] oszczędnościowe w wysokości 700 [url]euro[/url] sprawią, że szybko zostaniesz znowu klientem aktywnym i będziesz cieszyć się wszystkimi korzyściami. Jeśli przez 3 kolejne miesiące wpływa co najmniej 700 [url]euro[/url] na twoje [url]konto[/url], możesz od następnego miesiąca ponownie korzystać ze wszystkich korzyści. Czy jesteś klientem aktywnym, możesz sprawdzić w bankowości internetowej po medalu obok twojego imienia. Niebieski medal oznacza: jesteś klientem aktywnym - szary medal: nie jesteś klientem aktywnym. Jeśli twój status się zmieni, dostosujemy twoje korzyści najpóźniej do 3. dnia roboczego miesiąca.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata