Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych tematów związanych z finansami.

Re: Doświadczenia z planem regulacji długów?

Napisany przez Jehan
Cześć,
jestem blisko ogłoszenia upadłości osobistej i mam jeszcze jedną szansę, aby jej uniknąć. Znalazłem ten plan restrukturyzacji długów online (https://www.privatinsolvenz.net/schu...reinigungsplan). Czy ktoś już go kiedyś wykorzystał i udało mu się uniknąć upadłości osobistej?
Byłoby dobrze, aby uzyskać przegląd wszystkich wierzycieli i długów.
Drugą opcją byłby sądowy plan restrukturyzacji zadłużenia. Wydaje się, że jest on bardziej przyjmowany przez wierzycieli.
Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś mógł się podzielić doświadczeniami tutaj. Nigdy nic takiego nie robiłem, a złożenie wniosku o upadłość osobistą byłoby dla mnie naprawdę ostatnim wyjściem.
Dzięki!

Napisany przez Dallmeyer
Również znajduję się w podobnej sytuacji. Ale tylko podobnej. Chętnie usłyszę odpowiedź.

Napisany przez deniz20
Jeden mojemu znajomemu bardzo pomógł ten plan polubownego rozwiązania sprawy. Był zaskoczony, jak pomocne jest przejrzenie wszystkich przychodów i wydatków oraz posiadanie ogólnej wizji sytuacji finansowej. Wydaje mi się, że największym problemem dłużników jest utrata kontroli nad finansami. Dzięki temu udało mu się wszystko świetnie uregulować. Teraz prawie pozbył się wszystkich swoich długów.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata