- sob maja 19, 2018 8:40 am
Cześć,
Mam poważny problem.
W ciągu ostatnich kilku lat zgromadziłem długi w wysokości około 40 000 euro. Obecnie mam dwie kredyty: kredyt 1 w Santander (ok. 25 000 euro do spłacenia, miesięczna rata 430 euro) i kredyt 2 w DKB (ok. 4 000 euro do spłacenia, miesięczna rata 50 euro).
Zarabiam 1 600 euro netto, mieszkam w domu rodziców, ale ponoszę koszty utrzymania domu, które wynoszą około 800 euro miesięcznie, ponieważ odziedziczę ten Dom i moi rodzice już w nim nie mieszkają. Zostaje mi więc 300 euro na jedzenie, telefon/internet, itp.
Ze względu na moją złe sytuację finansową, około 9 miesięcy temu dałem się ponieść hazardowi online i przegrałem nie tylko wszystkie własne pieniądze, ale także pieniądze, których w ogóle nie miałem. Przegrałem prawie 2 000 euro przez PayPal, które nadal są otwarte. Jestem już zablokowany przez ******s i przechodzę terapię.
Większym problemem jest to, że bank właśnie mi zamknął konto, ponieważ nieuregulowane płatności stale się nasilały, itp.
Więc pilnie potrzebuję nowego konta i 2 000 euro, aby spłacić długi wobec PayPal. Moja historia kredytowa wygląda bardzo źle --> Bez liku upomnień windykacyjnych, zapytań o kredyt, itp. Gdy idę do banku, wszystko od razu miga na czerwono. Co powinienem teraz zrobić? Naprawdę jestem bezradny.