Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Obsługa klienta / bankowość internetowa / bankomaty.

Re: Czy mogę wypowiedzieć umowę z DKB po utracie pracy?

Napisany przez strizzi
Cześć!
Chciałbym tylko szybko dowiedzieć się, jak mogę zrezygnować z mojej karty kredytowej w DKB. Z jednej strony rzadko z niej korzystam, a z drugiej strony straciłem pracę i już nie spełniam wymagań. W ten sposób uniknę pokusy wydawania pieniędzy, których nie mam, oraz opłat. Byłbym wdzięczny, gdybyście mogli mi szybko pomóc.
Dzięki!

Napisany przez Malapascua
Czy karta kredytowa DKB jest płatna?? Moja nie kosztuje nic....

Napisany przez 2tneub
Moja karta DKB-Visa też nic nie kosztuje.
Wiele lat temu złożyłem wniosek o dodatkową kartę kredytową do konta oszczędnościowego w DKB.
Można było nawet ustawić limit [url]kredytowy[/url] na 0.
Być może możesz to zrobić także dla pierwszej karty. Jednakże bez karty kredytowej w DKB nie można sensownie wypłacać gotówki, więc raczej nie zwracałbym zupełnie pierwszej karty, lecz zmniejszył limity dostępności.
Wniosek o zmianę limitu dostępności można złożyć w bankowości internetowej DKB w zakładce Usługi, a następnie w Limicie karty kredytowej.

Napisany przez Macca
Cześć,
czy masz jeszcze umowę lub coś na piśmie?
Wtedy w łatwy sposób możesz sprawdzić, jak wyglądają terminy i gdzie musisz wysłać swoje wypowiedzenie. Jeśli już tego nie masz, możesz poprosić o to DKB, ale niestety może być pobrana opłata za ten ogromny wysiłek. Szybciej i bezpieczniej będzie korzystać z sprawdzonych wzorców. Na przykład tutaj oferowany jest formularz, który potrzebuje tylko twoich danych osobowych, aby rozwiązać twoją umowę przy najbliższej okazji.
Zostanie on automatycznie wysłany i jest w pełni zgodny z prawem. Ponadto nie musisz już żądać swoich dokumentów i wkrótce otrzymasz informację, kiedy umowa się zakończy.

Napisany przez Malapascua

Wielu lat temu złożyłem wniosek o dodatkową kartę kredytową do karty oszczędnościowej w DKB.
Mogłem również ustawić limit [url]kredytowy[/url] na 0.

Można łatwo to zrobić dla każdej karty kredytowej za pośrednictwem bankowości internetowej. Jeśli nie potrafisz kontrolować swojego zachowania (wskazówka: prowadź budżet domowy), możesz ustawić limit na 0, dzięki czemu będziesz mógł korzystać tylko z tego, co wcześniej naładowałeś.
Osobiście uważam, że nie jest to zbyt dobre. Przynajmniej jedna karta kredytowa jest potrzebna. Ale myślę, że zgadzamy się w tej kwestii.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata