Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Dodatkowa premia na dzieci w Bawarii

Napisany przez hajo
Tutaj jest
https://www.wohnen-und-bauen.de/bauk...fer-bauherren/
że w Bawarii ma być więcej środków na [url]kredyty[/url] mieszkaniowe dla budujących. I że pary bez dzieci również będą wspierane. Czy ktoś wie coś dokładniejszego. Z góry dziękuję

Napisany przez marinapecunia
Cześć, który rodzaj dotacji kto i skąd otrzymuje, powinien powiedzieć Ci Twój pośrednik [url]kredytowy[/url], to jego praca, dzięki której zarabia pieniądze. Zapytaj więc go, proszę.

Możesz również zajrzeć na stronę banku KfW, gdzie znajdziesz wszystkie dostępne dotacje (zarówno z dziećmi, jak i bez) oraz odpowiednie informacje na ich temat.

Napisany przez Batman_BU
Cóż za łotr, kto oczekuje najniższego clickbaitingu, patrząc na informacje o autorze i pseudonim.

Ach Hajo, to naprawdę żałosne. Czy biznes idzie tak słabo?

Napisany przez NaTwoim13
Hajo, nie musisz tu przynosić tego typu zbędnego zachowania, czy myślisz, że jesteśmy głupi??? Niewiarygodne, bezczelne i zuchwałe!

Napisany przez hausbauwest
noelmaxim pisze: Hajo, son Ding musst du hier nicht bringen, denkst du wir sind blöd??? Unfassbar, frech und dreist!
To samo robisz cały dzień....

Napisany przez NaTwoim13
Ja ?? Spróbuj zadzownić do Hajo przez jego konto tutaj !! Hausbauwest, jasne, że nie dostrzegasz różnicy, ale to nic, ty generalizatorze ; -) Ja, po prostu, robię to bezpośrednio, szybko, od lat, transparentnie i prosto, aby ludzie tacy jak ty mogli ładnie się włamać ;-) Tylko dla ciebie mój przyjacielu!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata