- ndz lip 15, 2018 10:28 am
Cześć,
W 2013 r. zbudowałem[url]Dom[/url] i najprawdopodobniej będę w nim mieszkał na stałe.
Oczywiście płacę miesięczne raty[url]kredytu[/url] hipotecznego.
Na początku roku dostałem od LBS informację, że umowa oszczędnościowa jest gotowa do wypłaty.
W związku z tym udałem się do mojego banku hipotecznego, i nie wiem, co mi wtedy w głowie siedziało, zrezygnowałem z wszystkich dopłat przy wypłacie.
W tym tygodniu dostałem informację od LBS, że kwota została wypłacona, świadczenia emerytalne oraz ulgi podatkowe zostały odjęte. Jest to kwota kilku tysięcy[url]euro[/url] .
We wniosku czytamy,
Zastrzeżenia odnoszące się do zatrzymanych i odprowadzonych kwot można zgłosić w ciągu roku od daty wystawienia tego zaświadczenia, poprzez pisemny wniosek o ustalenie kwoty do zwrotu
Wiem, że moje pytanie brzmi trochę głupio, ale czy oznacza to teraz, że mogę jednak otrzymać dopłaty po zgłoszeniu wniosku?
Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże.
Dziękuję
Pozdrawiam
Axel
W 2013 r. zbudowałem
Oczywiście płacę miesięczne raty
Na początku roku dostałem od LBS informację, że umowa oszczędnościowa jest gotowa do wypłaty.
W związku z tym udałem się do mojego banku hipotecznego, i nie wiem, co mi wtedy w głowie siedziało, zrezygnowałem z wszystkich dopłat przy wypłacie.
W tym tygodniu dostałem informację od LBS, że kwota została wypłacona, świadczenia emerytalne oraz ulgi podatkowe zostały odjęte. Jest to kwota kilku tysięcy
We wniosku czytamy,
Zastrzeżenia odnoszące się do zatrzymanych i odprowadzonych kwot można zgłosić w ciągu roku od daty wystawienia tego zaświadczenia, poprzez pisemny wniosek o ustalenie kwoty do zwrotu
Wiem, że moje pytanie brzmi trochę głupio, ale czy oznacza to teraz, że mogę jednak otrzymać dopłaty po zgłoszeniu wniosku?
Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże.
Dziękuję
Pozdrawiam
Axel