Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Finansowanie KfW dla założenia ONZ.

Napisany przez Advanceomegaa
Cześć, mam 25 lat i planuję założyć firmę. Napisałem biznesplan i skontaktowałem się z doradcą KfW mojego banku. Powiedziałbym, że biznesplan jest dobrze przemyślany. Sam studiowałem ekonomię. Teraz do problemu: Kiedyś, podczas studiów, zdecydowałem się wziąć mały [url]kredyt[/url] w wysokości około 1000 [url]euro[/url]. Niestety, w tamtym czasie byłem finansowo słabo ustawiony i nie mogłem od razu spłacić [url]kredytu[/url]. Spłata nastąpiła około 2 miesiące później. Minął już rok od tego zdarzenia. Niestety, pojawiła się informacja w BIK, która nadal istnieje. Konkretnie, jest tam zapisane, że wystąpiły trudności w spłacie, a następnie kwota została spłacona.
Tak więc, do założenia firmy potrzebuję co najmniej 60 000 [url]euro[/url]. Mam około 15 000 [url]euro[/url] kapitału własnego i posiadam nieruchomość o wartości około 80 000 [url]euro[/url]. Nieruchomość ta nie jest obciążona. Czy istnieje możliwość uzyskania [url]kredytu[/url] pomimo negatywnego wpisu?

Re: Finansowanie KfW dla założenia ONZ.

Napisany przez Malapascua

Cześć, mam 25 lat i planuję założyć firmę. Napisałem biznesplan i skontaktowałem się z doradcą KfW w moim banku domowym. Powiedziałbym, że biznesplan jest dobrze przemyślany. Sam studiowałem ekonomię. Teraz do problemu: W trakcie studiów zdecydowałem się wziąć mały [url]kredyt[/url] w wysokości około 1000 [url]euro[/url]. Niestety, finansowo nie byłem wtedy w dobrej sytuacji i nie mogłem spłacić [url]kredytu[/url] od razu. Spłata nastąpiła około 2 miesiące później. Minął już rok od tamtego czasu. Niestety, w związku z tym pojawiła się notatka w Biurze Informacji Gospodarczej, która nadal istnieje. Konkretnie mówiąc, jest tam informacja, że wystąpiły trudności w spłacie, a następnie kwota została spłacona.
Jak widać, sprawa wygląda źle... Do założenia firmy potrzebuję co najmniej 60 000 [url]euro[/url]. Dysponuję około 15 000 [url]euro[/url] kapitału własnego i posiadam działkę o wartości około 80 000 [url]euro[/url]. Nie jest ona obciążona. Czy istnieje możliwość otrzymania [url]kredytu[/url] pomimo negatywnego wpisu?

Dlaczego nie sprzedajesz tej działki?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata