Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące innych form finansowania, leasingu, oszczędzania na budowę domu, narzędzi finansowych itp.

Re: Finansowanie prawa jazdy.

Napisany przez Bruno19891411
Cześć wszystkim. Mam 28 lat i mógłbym rozpocząć praktykę jako mechanik samochodowy samochodów osobowych. Problem polega jednak na tym, że nie mam jeszcze prawa jazdy i musiałbym je zdobyć jak najszybciej, ale niestety brakuje mi na to odpowiednich pieniędzy (2000€). Mam negatywne wpisy w bazie dłużników i wynagrodzenie za praktykę wynosiłoby 550€ netto plus praca dorywcza 450€. Moje pytanie brzmi, skąd mogę szybko zdobyć 2000€, aby szybko uzyskać prawo jazdy. Proszę nie oceniajcie mnie, ponieważ mam już TAK WIELE lat i dopiero teraz zaczynam praktykę. Dziękuję

Napisany przez 2titan1981
Ponieważ kwota 2000€ nie jest wymagana od razu, a zależy od postępów w nauce, na pewno będziesz mógł ustalić z auto szkołą miesięczne raty. Musisz przecież poświęcić czas na lekcje teoretyczne i praktyczne oprócz pracy.

Napisany przez Bruno19891411
O tak, jeszcze o tym nie pomyślałem, to naprawdę dobry pomysł. Dziś od razu pójdę do szkoły jazdy i omówię to z nimi.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata