Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Twoja umowa finansowa

Napisany przez Bumblebee
Cześć, czy ktoś może mi pomóc?! Podpisałem umowę kredytową w your Finance i nie było mowy o jakiejkolwiek przedpłacie! Teraz dostałem list polecony, w którym żądają ode mnie przedpłaty w wysokości 245€. Oczywiście nie przyjąłem tego, w odpowiedzi dostałem e-mail, że muszę dokonać przedpłaty, ponieważ podpisałem umowę! Odpowiedziałem na to listem poleconym, ale nie otrzymałem żadnej reakcji! Teraz dostałem kolejny list, który jednak odesłałem nieotwarty! Nie otrzymałem od nich żadnego [url]kredytu[/url]! Nigdy bym nie podpisał umowy, gdyby w dokumentach był zapis o przedpłacie. Co teraz może mi grozić?

Napisany przez Alex [CryptoMod]
Najgorsze będzie to, że nadal przyjdzie kilka listów. Będą mieć nadzieję, że z lęku jednak coś zapłacisz. W przesyłce pobraniowej na pewno nie było umowy kredytowej, ale tylko ogólne informacje. Na pewno nie będą dochodzić pieniędzy drogą sądową.

Napisany przez SySta
Cześć Blumblebee,
bez znajomości podpisanych dokumentów trudno jest to ocenić. Często jest to po prostu chwyt i nonsens.

Kiedy otrzymuję takie podejrzane listy, zawsze kieruję się pismami adwokatów (z którymi mam wiele do czynienia w pracy) i odpowiadam...

Szanowny Panie/ Pani......
proszę przekazać mi wymagane dowody. Po otrzymaniu tych dokumentów, odpowiem w terminie.

Z poważaniem.....

Zazwyczaj nie dostawałem odpowiedzi lub otrzymywałem oświadczenie o załatwieniu sprawy.
Jak już wspomniałem, robiłem to tylko wtedy, gdy wiedziałem, że otrzymany list nie miał żadnych podstaw.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata