Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych ubezpieczeń.

Re: 300 EUR za godzinę.

Napisany przez ADMCI4
Cześć, właśnie miałem rozmowę kwalifikacyjną i problem polega na tym, że nie otrzymałem konkretnych odpowiedzi. Czy ktoś zna to: obiecuje się bardzo dużo pieniędzy (w moim przypadku 300 EUR za godzinę), ale nie podaje się konkretnej informacji o tym, co dokładnie trzeba robić w ogłoszeniu o pracę. A później na rozmowie kwalifikacyjnej też dostajesz tylko kilka faktów. Musisz najpierw przejść szkolenie, które jest darmowe (tylko koszt dojazdu). Tylko krótko mi wyjaśniono: Ponieważ inflacja jest większa niż oprocentowanie oszczędności, nie ma sensu oddawać pieniędzy bankom. Lepiej oddać pieniądze firmie, która wydaje się kupować nieruchomości i potrafi pomnożyć pieniądze o 30-40%. (podobno banki robią to samo z pieniędzmi, które otrzymują od swoich klientów, ale nie przekazują zysków klientom). Jedyna informacja, jaką poznałem o moim zadaniu, to że dostaję adresy, a następnie odwiedzam te osoby, i polecam powyższy system. Czy ktoś ma z tym doświadczenie? Ogólnie wszystko wydaje mi się logiczne. Jedyna rzecz, która mnie zastanawia, to że jest tak trudno uzyskać informacje i że zatrudniają chyba każdego.

Napisany przez Samttuch70
Cześć, Czy masz jakieś bliższe informacje na temat samej firmy (niestety nie wiem, czy mogę tutaj je opublikować)? Jeśli nie, proszę napisz mi prywatną wiadomość. Ponieważ znam dość dużo usługodawców finansowych i ta oferta wygląda na strukturę MLM, być może mogę pomóc. Pozdrowienia.

Napisany przez Forexyman
Bastian pisze: Cześć, właśnie miałem rozmowę kwalifikacyjną i problem polega na tym, że nie dostałem konkretnych odpowiedzi. Czy ktoś to zna: Obiecano Ci ogromne pieniądze (w moim przypadku 300 EUR na godzinę)
Rosyjski oszust z kontem bankowym Następnie Twoje konto zostanie opróżnione Zapytaj prokuratury

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata