- wt paź 16, 2018 2:14 pm
Cześć,
ze względu na poręczenie udzielone w rodzinie (które zostało wykorzystane), kilka lat temu znalazłem się w trudnej sytuacji finansowej i musiałem ogłosić upadłość konsumencką. Dziś już nigdy więcej nie poręczyłbym za kogoś, ale potem zawsze jest się mądrzejszym...
Prawie 2 lata temu postępowanie upadłościowe zostało zakończone przedwcześnie. Mam teraz jeszcze około 1,25 roku do usunięcia wpisu w BIK.
Moja żona jest właścicielką domu, który wymaga remontu. Między innymi konieczne jest pilne wymienienie dachu. Niestety, moja żona ze względu na długotrwałą chorobę w tej chwili nie jest w stanie pracować i nie ma dochodu.[url]Dom[/url] został w pełni opłacony.
Problem polega teraz na tym, że zarabiam całkiem dobrze, ale ze względu na wpis w BIK nie mogę uzyskać[url]kredytu[/url] . Moja żona posiada własność, ale z powodu choroby nie ma dochodu.
Czy istnieje sposób na uzyskanie[url]kredytu[/url] w wysokości około 20 000 [url]euro[/url] ?
Pozdrowienia
ze względu na poręczenie udzielone w rodzinie (które zostało wykorzystane), kilka lat temu znalazłem się w trudnej sytuacji finansowej i musiałem ogłosić upadłość konsumencką. Dziś już nigdy więcej nie poręczyłbym za kogoś, ale potem zawsze jest się mądrzejszym...
Prawie 2 lata temu postępowanie upadłościowe zostało zakończone przedwcześnie. Mam teraz jeszcze około 1,25 roku do usunięcia wpisu w BIK.
Moja żona jest właścicielką domu, który wymaga remontu. Między innymi konieczne jest pilne wymienienie dachu. Niestety, moja żona ze względu na długotrwałą chorobę w tej chwili nie jest w stanie pracować i nie ma dochodu.
Problem polega teraz na tym, że zarabiam całkiem dobrze, ale ze względu na wpis w BIK nie mogę uzyskać
Czy istnieje sposób na uzyskanie
Pozdrowienia