Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Możliwości finansowania prac remontowych

Napisany przez sandburg
Cześć,

ze względu na poręczenie udzielone w rodzinie (które zostało wykorzystane), kilka lat temu znalazłem się w trudnej sytuacji finansowej i musiałem ogłosić upadłość konsumencką. Dziś już nigdy więcej nie poręczyłbym za kogoś, ale potem zawsze jest się mądrzejszym...
Prawie 2 lata temu postępowanie upadłościowe zostało zakończone przedwcześnie. Mam teraz jeszcze około 1,25 roku do usunięcia wpisu w BIK.

Moja żona jest właścicielką domu, który wymaga remontu. Między innymi konieczne jest pilne wymienienie dachu. Niestety, moja żona ze względu na długotrwałą chorobę w tej chwili nie jest w stanie pracować i nie ma dochodu. [url]Dom[/url] został w pełni opłacony.

Problem polega teraz na tym, że zarabiam całkiem dobrze, ale ze względu na wpis w BIK nie mogę uzyskać [url]kredytu[/url]. Moja żona posiada własność, ale z powodu choroby nie ma dochodu.

Czy istnieje sposób na uzyskanie [url]kredytu[/url] w wysokości około 20 000 [url]euro[/url]?

Pozdrowienia

Napisany przez NaTwoim13
Tak, istnieje.

Napisany przez sandburg
Dziękuję. Być może powinienem było inaczej sformułować moje pytanie i zapytać jak.
Porozmawiałem z moim bankiem domowym i oni nie widzieli tam możliwości...

Napisany przez finanzierung
Jesteśmy teraz ciekawi, jakie rozwiązanie ma Noelmaxim....

Napisany przez NaTwoim13
Naprawdę proste, bank w Essen lub kasa oszczędnościowo-budowlana w Mainz, ale jak już trafnie zgadłeś, TE już wie. Informacje zostały już przez niego uzyskane.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata