- śr paź 17, 2018 1:42 pm
**Szanowni Państwo,**Chciałbym prosić o pomoc i zwrócenie się do Państwa. Już nie wiem, co robić, moja sytuacja osobista staje się coraz gorsza. Wiem, że dla Państwa jestem tylko kolejnym człowiekiem, który sam jest winny swojej sytuacji, ale chciałbym również udowodnić Państwu, że jestem bardzo szczery. Moje życie było kiedyś bardzo dobre. Do czasu, kiedy popełniłem pewien błąd i trafiłem do rejestru dłużników. Zaczęły się kłopoty, zacząłem korzystać z usług doradców finansowych i nagle miałem dwa [url]kredyty[/url] mieszkaniowe. Między innymi pewien adwokat, pan Haas z Odenwaldu, doradził mi przestać spłacać raty. To się okazało strzałem w stopę. Umowy zostały wypowiedziane, trafiłem do rejestru dłużników. Pan Haas, który w międzyczasie zapewne zachorował, przestał się odezwać. Jego sekretarka tylko radziła mi nie płacić rat wierzycielom. Teraz potrzebuję refinansowania w wysokości 105 000,00 €, abym mógł wyjść z rejestru w ciągu kilku lat. Jeśli moglibyście mi pomóc, upadłbym przed Wami na kolana. Moja rodzina cierpi z powodu tej sytuacji. Istnieje ryzyko, że będziemy musieli sprzedać nasz [url]Dom[/url] . Jestem urzędnikiem kolejowym z zawodu. Jestem uczciwym człowiekiem, który regularnie spłaca swoje długi / raty. Bez pomocy jestem skończony. Jestem dostępny na każde pytanie. Chętnie odwiedzę Państwa w jednym z oddziałów.