Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Dlaczego nie mogę korzystać z paydirekt?

Napisany przez Hohnepippel
Cześć,

mam podstawowe [url]konto[/url] z ochroną przed zajęciem komorniczym w SPK i dotychczas 2 razy próbowałem zarejestrować się w paydirekt.

Pierwszy raz otrzymałem komunikat o błędzie brak konta płatniczego, a drugi raz o nieco szerszy (mniej więcej) Nie możesz korzystać z paydirekt z tego konta.

Teraz nie do końca rozumiem dlaczego?

O ile mi wiadomo, paydirekt działa tak samo jak giropay i Sofortüberweisung, prawda?

To nie jest dla mnie tragedia, jeśli to nie działa, ale zastanawia mnie dlaczego?

Będę wdzięczny za konstruktywną odpowiedź.

Napisany przez Cici
Pierwszym miejscem kontaktu będą ci, którzy podejmują decyzje, czyli Sparkasse lub paydirekt. Co oni na to?

Jeśli ktoś coś by na ten temat powiedział, nie opublikowałbym tutaj tego postu. W związku z tym do tej pory nie pytałem w SPK, ale liczyłem, że może ktoś tutaj się zna, na przykład pracuje w instytucji finansowej.

Napisany przez Cici
No to zapytaj bezpośrednio w banku Sparkasse...

Nie. Gdybym chciał to zrobić, zrobiłbym to od razu. Szkoda, że tutaj nikt nie ma wyjaśnienia.

Napisany przez Birgit
Chcesz odpowiedź na swoje pytanie.
Twoje bank może Ci prawdopodobnie na nie odpowiedzieć, ale pewnie nie chcesz go pytać.

Trochę dziwne

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata