Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Schufa wgląd w kartę kredytową.

Napisany przez Vsls94
Cześć, mam krótkie pytanie. Czy Biuro Informacji Kredytowej ma również dostęp do informacji o karcie kredytowej, gdy składa się wniosek o [url]kredyt[/url] w banku internetowym? Na przykład do informacji o tym, ile pieniędzy pożyczyłem i ile jeszcze muszę spłacić? Czy mają do tego dostęp?

Napisany przez FloHH
Biuro informacji kredytowej udostępnia tylko informację o posiadaniu przez Ciebie karty kredytowej...

Napisany przez Alex [CryptoMod]
I ich preferencje kredytowe... nie jak dużo jest obciążona. Bank uwzględnia to jednak jako [url]kredyt[/url]! Miałem kiedyś słabą ocenę wewnętrzną w banku, ponieważ miałem 3 karty kredytowe z łącznym limitem około 20 000 EUR. Zawsze byłem w stanie regulować saldo na koniec miesiąca, ale miałem możliwość korzystania z tych pieniędzy w każdej chwili.

Napisany przez Vsls94
Tak więc mam kartę MasterCard Gold od Gebührenfrei (Advanzia Bank) w Luksemburgu, czy to wtedy także działa? Limit 5000 [url]euro[/url], potrzebuję [url]kredytu[/url] w wysokości 30 000 [url]euro[/url]. Karta kredytowa jest jednak spłacona. Ale wzięcie tych 5000 [url]euro[/url] tam jest prawie niemożliwe do spłacenia ze względu na odsetki, używana jest tylko do drobnych zakupów online.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata