- czw lis 01, 2018 12:55 pm
Cześć wszystkim!
Jestem przedsiębiorcą, a mój partner biznesowy (z Chin) już przejął licencję na oprogramowanie do handlu wysokofrekncyjnego (na rynku walutowym) i wypuścił je na tamtejszym rynku. Przez długi czas było to rozwijane, badane i aktualizowane przez pracowników banków i naukowców. Może generować zysk w granicach 5-12% miesięcznie, czyli 100-120% rocznie. Przetestowano je również w skrajnych warunkach politycznych i gospodarczych, np. dla danych z lat 2007-2008.
Mogę udostępnić[url]konto[/url] na żywo do obejrzenia:
1. Najpierw pobierz Meta Trader 4 ze sklepu App Store. (Uwaga: Meta Trade 4 to tylko platforma handlowa)
2. Zainstaluj aplikację, kliknij Nowe[url]konto[/url] , następnie Zaloguj się do istniejącego konta
3. Wyszukaj icmarket-live 11, kliknij wybrane wyniki
4. Nazwa konta: 1100022702, Hasło: a12345678
Po tych krokach jesteś zalogowany.
Jeśli jesteś zainteresowany, serdecznie zapraszam do kontaktu.
Pozdrowienia z Poczdamu
Jestem przedsiębiorcą, a mój partner biznesowy (z Chin) już przejął licencję na oprogramowanie do handlu wysokofrekncyjnego (na rynku walutowym) i wypuścił je na tamtejszym rynku. Przez długi czas było to rozwijane, badane i aktualizowane przez pracowników banków i naukowców. Może generować zysk w granicach 5-12% miesięcznie, czyli 100-120% rocznie. Przetestowano je również w skrajnych warunkach politycznych i gospodarczych, np. dla danych z lat 2007-2008.
Mogę udostępnić
1. Najpierw pobierz Meta Trader 4 ze sklepu App Store. (Uwaga: Meta Trade 4 to tylko platforma handlowa)
2. Zainstaluj aplikację, kliknij Nowe
3. Wyszukaj icmarket-live 11, kliknij wybrane wyniki
4. Nazwa konta: 1100022702, Hasło: a12345678
Po tych krokach jesteś zalogowany.
Jeśli jesteś zainteresowany, serdecznie zapraszam do kontaktu.
Pozdrowienia z Poczdamu