- ndz lis 04, 2018 11:32 am
Cześć,
moja dziewczyna i ja czekamy od około 2,5 tygodnia na zgody dotyczące finansowania z Oldenburische Landesbank. Kierownik oddziału powiedział nam, że jest to niemal pewne w 99,9%, ale musi jeszcze uzyskać zgodę z Oldenburga, z jakiegoś powodu. Zawsze myślałem, że kierownik oddziału może decydować samodzielnie, ale cóż, na tyle dobrze.
Ponieważ mam dostęp online do meine Schufa, sprawdzałem prawie codziennie i dopiero w piątek pojawiło się zapytanie o warunki[url]kredytu[/url] od OLB, a teraz dodatkowo widnieje Zapytanie o [url]kredyt[/url] zabezpieczony hipoteką, czy oznacza to, że finansowanie zostało zatwierdzone, czy co oznacza to wpis.
Być może ktoś zna się na tym.
moja dziewczyna i ja czekamy od około 2,5 tygodnia na zgody dotyczące finansowania z Oldenburische Landesbank. Kierownik oddziału powiedział nam, że jest to niemal pewne w 99,9%, ale musi jeszcze uzyskać zgodę z Oldenburga, z jakiegoś powodu. Zawsze myślałem, że kierownik oddziału może decydować samodzielnie, ale cóż, na tyle dobrze.
Ponieważ mam dostęp online do meine Schufa, sprawdzałem prawie codziennie i dopiero w piątek pojawiło się zapytanie o warunki
Być może ktoś zna się na tym.