- sob gru 01, 2018 2:18 am
Dobry wieczór,
chciałem dziś podpisać umowę na telefon komórkowy, ale została ona odrzucona. Po zapytaniu dlaczego tak się stało, okazało się, że mam bardzo niską ocenę w Schufa. Uzyskałem dostęp do konta online i zauważyłem, że moja ocena spadła do 70%.
Aktualnie nie mam umowy telefonicznej, mam dwa[url]kredyty[/url] po 5.000€ każdy z powodu dużego remontu mojego domu. Minęło już pół roku od tej operacji, wszystkie rachunki są przezemnie płacane terminowo. Nie mam żadnych wezwań do zapłaty ani innych problemów finansowych, itp.
Zauważyłem jednak, że w Schufa jest zapisanych bardzo wiele wniosków kredytowych, które zostały automatycznie złożone od Ciebie podczas poprzednich wniosków kredytowych dla remontu.
Czy to może być powód mojej niskiej oceny?
Z poważaniem,
Marco Marinese
chciałem dziś podpisać umowę na telefon komórkowy, ale została ona odrzucona. Po zapytaniu dlaczego tak się stało, okazało się, że mam bardzo niską ocenę w Schufa. Uzyskałem dostęp do konta online i zauważyłem, że moja ocena spadła do 70%.
Aktualnie nie mam umowy telefonicznej, mam dwa
Zauważyłem jednak, że w Schufa jest zapisanych bardzo wiele wniosków kredytowych, które zostały automatycznie złożone od Ciebie podczas poprzednich wniosków kredytowych dla remontu.
Czy to może być powód mojej niskiej oceny?
Z poważaniem,
Marco Marinese