Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Tematy dotyczące polityki i gospodarki.

Re: Jak najlepiej śledzić czas pracy tymczasowej?

Napisany przez ProfFF
Cześć, przed nami kilka projektów na kolejne 2-3 lata, które chcemy obsadzić pracownikami tymczasowymi. Podczas analizy zauważyłem, jak wiele przepisów trzeba przestrzegać. Ponieważ nasz dział IT jest zbyt mały, aby samodzielnie tworzyć narzędzia, prawdopodobnie będziemy polegać na oprogramowaniu zewnętrznym do śledzenia KPI, takich jak czas pracy tymczasowej, itp. Zauważyłem kilka rozwiązań, ale bardzo mało jest opinii na temat poszczególnych programów. Czy mieliście już doświadczenia z takim oprogramowaniem? Jeśli tak, które polecacie? Dziękuję z góry

Re: Jak najlepiej śledzić czas pracy tymczasowej?

Napisany przez Leberwurstliebe
Cześć ProfFF, Zapytałem ostatnio nasze dział HR, jak zarządzają naszymi pracownikami tymczasowymi. Interesujące, że w ostatnim czasie doszło tam do zmian w obliczaniu okresu wypożyczenia, tutaj jest ciekawy artykuł na temat maksymalnego okresu wypożyczenia. Operatorzy tej strony oferują także odpowiednie narzędzie, być może będziecie zainteresowani. Według naszych pracowników działu HR u nas także pojawiła się chęć stworzenia własnego programu. Ostatecznie zdecydowaliśmy się jednak na gotowe narzędzie, przede wszystkim dlatego, że nie mielibyśmy nikogo, kto dostosowałby narzędzie do zmian w prawie. Bez względu na to, jak się zdecydujecie, zawsze miejcie przy sobie kogoś, kto biegle zna przepisy prawne.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata