Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Pytanie dotyczące Maxda.

Napisany przez Bartman5
Cześć wszystkim, złożyłem wniosek o kredyt w MAXDA i dostarczyłem wszystkie dane (pracownik był ze mną). W poniedziałek dostarczyłem jeszcze jeden brakujący dokument, a potem dostałem tego maila. Teraz mamy kompletną umowę i przekazaliśmy ją do miejsca wypłaty u naszego partnera bankowego. Jak tylko wypłata zostanie zrealizowana, niezwłocznie poinformujemy Cię. Do tego czasu prosimy o powstrzymanie się od pytań. Dziękuję. Moje pytanie teraz brzmi: czy wniosek został zaakceptowany? Czy dostanę pieniądze? Jak należy zrozumieć ten e-mail? Byłoby świetnie, gdyby ktoś wiedział. Dzięki z góry.

Napisany przez peer
dokładnie to samo pytanie pojawia się ciągle i ciągle. Nie! Wniosek nie został zatwierdzony. Został jedynie przekazany przez pośrednika do banku w celu ostatecznej decyzji. To bank decyduje, czy jest zatwierdzony, czy nie. Dopiero wtedy się dowiesz.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Cześć Bartman5, Maxda oraz inne znane duże nazwy są tylko pośrednikami. Maxda nie jest partnerem bankowym, dlatego wniosek kredytowy złożony przez Maxdę lub innych pośredników nie może zostać zatwierdzony, a jedynie przekierowany dalej.

Napisany przez Hexe
Cześć, czy twój wniosek został zatwierdzony? Ile dni zajęła wypłata po otrzymaniu tego e-maila?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata