Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Odrodzenie forum SWX?

Napisany przez Bellavista
Po przejechaniu podjazdu w najpiękniejszej pogodzie, powinniśmy spojrzeć naprzód i postarać się o to, aby to forum ożyło ponownie. W sumie wszystko tu pasuje, świetna platforma, tylko brakuje użytkowników, którzy chcieliby jeszcze uczestniczyć. A to niestety prowadzi do pewnej śmierci forum, przynajmniej jeśli chodzi o tematy związane z akcjami, instrumentami pochodnymi. Być może istnieje już wystarczająco dużo innych forów, albo jakiś inny powód skłania ludzi do powstrzymania się od uczestnictwa tutaj. Ja sam też nie jestem zbyt aktywny w pisaniu postów, ale czasami dodaję jakiś mały wpis. Niestety, okazuje się, że nie cieszy się on zainteresowaniem. Wniosek? Albo nikt się nie interesuje, albo potencjalnie zainteresowani nie znajdują mojego postu. Jestem więc ciekawy, czy na ten post pojawią się jakieś odpowiedzi.

Re: Odrodzenie forum SWX?

Napisany przez ADMCI4
Cześć Bellavista, ja też nie jestem wielkim autorem postów. Ale od czasu do czasu z przyjemnością czytam tutaj w dziale finansowym. Zauważyłem, że jest coraz więcej użytkowników. Ale tak naprawdę stałych użytkowników praktycznie nie ma. Myślę, że wkrótce się to zmieni. Pozdrowienia Marcel

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata