Największe Polskie forum finansowe
Jeśteśmy największym Polskim forum finansowym. Znajdziesz tu masę informacji o nieruchomościach, kredytach, giełdach czy kryptowalutach.
Czytaj więcejForum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości
cybercrash pisze: ......W każdym razie wypadkiem awansował nieco Symantec (SYMC). Zakup po cenie 17,5$ z dnia 15.12.2005 wzrósł do 18,83$ w Swissquote, netto o 4,6%. 2 dodatkowe pakiety zostały wcześnie wprowadzone i pozostają oczekujące.Microsoft pomaga nierzetelnym programowaniem.....jedni cierpią, inni się cieszą :? https://www.n-tv.de/620210.html Miłego weekendu
beta pisze: Microsoft pomaga w niechlujnym programowaniu.....w coś komuś utrapienia innym radość :? miło, że u mnie dominuje radość... 1. mam Symantec w NG 2. Mac stoi na moim biurku miłego weekendu
Marktinsider pisze: I wydaje się, że wielu akcjonariuszy ma problem z faktem, że szefem Symantec jest czarnoskóry. W dyskusjach na forum Yahoo jest wiele rasistowskich wpisów (Nigger...). Pozdrowienia MarktinsiderPrzy tych kursach mogliby od razu zatrudnić Indianina, czyli Czerwoną Skórę. Myślałem, że kupiłem dobrą i uczciwie wycenioną akcję Symantec...zdarza się
Cześć Lancelot,
czy 16$ będą wkrótce faktem?
Pozdrowienia Rich
31.01.2006 - 23:11
Symantec: Obroty i perspektywy poniżej oczekiwań
W przypadku Symantec, zysk netto w trzecim kwartale finansowym spadł o 45 procent do 90,7 miliona [url]dolarów[url]dolarów[url]dolarów
Oczekiwania analityków według Thomson First Call przewidywały zysk w wysokości 25 centów na akcję i obroty w wysokości 1,27 miliarda [url]dolarów
Na pozbórslnym handlu na giełdzie amerykańskiej akcje producenta oprogramowania zabezpieczającego obecnie spadają o 4,68 procent do 17,52 dolara.
cybercrash pisze: Dzisiaj, 30 marca, w dość słabym ogólnie amerykańskim rynku akcji szybko wzrósł do 16,75 USD z najniższego poziomu 15,6 USD. Najniższa transakcja jest tym razem powyżej ceny zakupu. Czy niedługo znów napotka opór?pięknie, ale kiedy zobaczę moją cenę docelową 23.--? nie mam wieczności czasu...
cybercrash pisze: Nawiasem mówiąc, komentarze Wegelin na temat śniadania i Teetime są krótkie i zwięzłe, godne polecenia. Zrób teraz tutaj trochę subtelnej reklamy, wszystko jest za darmo, a mimo to bardzo profesjonalne, z podziękowaniami i komplementem dla ekipy Wegelin. https://www.wegelin.ch/pub/telegram.aspCześć Cybercrash, Dzięki za wskazówkę. Pozdrowienia, Rich
cybercrash pisze: Spadek kursu spowodowany działaniami shortbanków trwał kilka miesięcy. Nagle teraz +7% do 19.5$, zmierzając w stronę 20$. Nie dokupiłem już nic i trzymam tylko resztkę z wysokim zakupem przed przejęciem Veritas. Branża antywirusowa nadal nie jest jeszcze w modzie, ale jest monitorowana.20$ osiągnięte, ale czy może być jeszcze trochę więcej? Szansa czy upadek? Co przyniesie przyszłość?
Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]
Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]
Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]
Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata