- pn lut 11, 2019 5:23 pm
Kto mógłby pożyczyć 4000 euro? Proszę o poważne odpowiedzi
Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości
finanzierung pisze: Ile jest już wątków dotyczących prywatnych pożyczek? Zaproponuj wierzycielowi raty i przekaż pierwszą ratę od razu wraz z ofertą. Większość wierzycieli jest zadowolona, gdy mają takich dłużników, którzy aktywnie podejmują się spłaty zobowiązań.Czy zgodziłbyś się na to? Z
MichaelM2255 pisze: Czy byś to zrobił? ZTak, właśnie mam dłużnika, który jeszcze winien mi 11 000 EUR. Zawsze się cieszę, gdy coś się pojawi.
finanzierung pisze: Tak, mam właśnie dłużnika, który nadal winien mi 11 000 EUR. Zawsze się cieszę, gdy coś przychodzi.Tym, co miałem na myśli, było podjęcie się ratowania długu, zanim nic nie nadejdzie przez długi czas!! Nie chodzi o to, żebym udzielał pożyczek!
Jacky93 pisze: To wszystko już się wydarzyło, on nie chce w żadnym razie płacić ratalnie Już próbowałam wszystkiego. Napisałam do niego 2 listy i przez telefon tylko krzyczy.Czy mogę zgadywać? To nie jest pierwsze opóźnienie w płatnościach, a wcześniejsze ustalenia dotyczące płatności nie były przestrzegane?
LukeSparow pisze: Potrzebuję do jutra 350e. Oddam 450e do 28.03. Czy ktoś mógłby mi pożyczyć? PozdrowieniaCześć, czy możemy porozmawiać przez WhatsApp
Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]
Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]
Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]
Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata