Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Co to są bardzo uproszczone kryteria akceptacji?

Napisany przez ElephantMan
Czasami zauważam, że firmy pożyczkowe (Boncred i inne) organizują akcje, w których obiecują bardzo uproszczone kryteria akceptacji. Zazwyczaj dotyczy to określonych kwot. Czy ktoś może mi wyjaśnić, o co w tym chodzi? Czy proces oceny wygląda tam inaczej? Zawsze jestem trochę zdezorientowany. Przecież nikt nie rozdaje niczego za darmo.

Napisany przez BenniG
Reklama jest reklamą jest reklamą jest reklamą... bardzo uproszczone kryteria akceptacji to pojęcie nieobjęte ochroną prawną. Dlatego ich procedura może być bardziej uproszczona w porównaniu do co najmniej jednego dostawcy na rynku, ale nic poza tym. Ponieważ chcą również zarabiać pieniądze, pomimo możliwych braków klientów, koszty dla zwykłego klienta mogą być trochę wyższe.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Cześć Elephant Man, moim zdaniem takie określenia to tylko lovemarks. Ponieważ pośrednicy kredytowi nie są bankami i nie udzielają kredytów, tylko pośredniczą. Każde zapotrzebowanie na kredyt ma swoje szczególne cechy podczas oceny.

Dziękuję za oceny. Po prostu spróbowałem teraz i zobaczę, czy i jaka oferta będzie. Jeśli mogę spłacić nim inny kredyt i warunki będą lepsze: wspaniale. W przeciwnym razie po prostu zrobiłem zapytanie.

Napisany przez hanes
Oprocentowanie niezależne od zdolności kredytowej w DKB. 3,4% dla wszystkich.

To konto, a nie kredyt. kredyty w DKB prowadzone są, o ile się nie mylę, przez partnera SKG.

Bankkaufmann pisze: Cześć Elephant Man, moim zdaniem takie terminy służą tylko łowieniu klientów. Ponieważ pośrednicy kredytowi nie są bankami i nie udzielają kredytów, a jedynie pośredniczą. Każde zapotrzebowanie na kredyt ma swoje szczególne cechy w procesie oceny.
Po prostu spróbowałem i otrzymałem ofertę od Banku DSL. Chociaż z wysokim oprocentowaniem, nadaje się doskonale do refinansowania debetu i Banku SIGMA. Pośrednicy oczywiście nie są bankami, ale według modelu biznesowego Banku DSL, decyzje podejmują tam usługodawcy finansowi - w tym przypadku była to firma boncred.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Cześć ElephantMan, żaden dostawca usług finansowych nie podejmuje decyzji kredytowej. Bez względu na to, czy to Maxda, Boncred czy ktoś inny. Decyzję kredytową podejmuje tylko i wyłącznie bank.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata