Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Po wypowiedzeniu kredytu i wpisaniu do Schufy, przyszło zajęcie wynagrodzenia do domu.

Napisany przez ADMCI4
Cześć wszystkim, szukam rozwiązania na moje pilne problemy z kredytem. Mam otwartą kwotę kredytu w Sparkasse w wysokości 6 800 euro. kredyt został przeze mnie spłacany regularnie przez 2 lata. Teraz nie mogę już spłacać rat. Po wypowiedzeniu kredytu i wpisaniu do Schufa, dostałem zajęcie komornicze. Po prostu nie mogę znaleźć kredytodawcy, który mógłby mnie uratować z tego kłopotu. Mogę obecnie maksymalnie zapłacić 180 euro. Czy ktoś ma jakiś pomysł? Z góry dziękuję. Pozdrawiam serdecznie Alinio

Re: Po wypowiedzeniu kredytu i wpisaniu do Schufy, przyszło zajęcie wynagrodzenia do domu.

Napisany przez ramonciko
Cześć Alinio, szczerze mówiąc, prawdopodobnie nie znajdziesz pożyczkodawcy. Pierwsza pożyczka jest dość wysoka. Kto dałby pożyczkodawcy nawet cień pewności, że druga pożyczka nie będzie jeszcze wyższa, a Ty będziesz szukać trzeciej pożyczki? Pozdrowienia ramonciko

Napisany przez ADMCI4
Alinio pisze: Cześć wszystkim, poszukuję rozwiązania mojego pilnego problemu z kredytem. Mam otwartą kwotę kredytu w Sparkassie w wysokości 6 800 euro. kredyt ten przez 2 lata byłem w stanie spłacać miesięczne raty bez problemu. Teraz nie jestem w stanie już ich opłacać. Po zerwaniu umowy kredytowej i wpisaniu do rejestru w BIK nałożono na mnie zajęcie komornicze. Po prostu nie mogę znaleźć kredytodawcy, który mógłby mnie uratować z tej opresji. W tej chwili mogę maksymalnie płacić 180 euro. Czy ktoś ma jakiś pomysł? Z góry dziękuję. Pozdrawiam serdecznie Alinio
Podejrzewam, że zarabiasz mniej niż kwota wolna od zajęcia. To zależy od liczby dzieci, partnerki, itp. Oraz oczywiście od tego, czy nie posiadasz żadnego majątku, takiego jak Dom, mieszkanie, działka, ubezpieczenia, itp. W takim przypadku polecam Ci: - nie wydawaj więcej pieniędzy na rzekome oferty kredytowe. Możesz być pewny, że po prostu nic nie dostaniesz... - bezwzględnie negocjuj z bankiem. Musisz sobie jednak jasno uświadomić jedną rzecz. Masz 6 800 euro długu i prawdopodobnie żadnego majątku. Bank natomiast chciałby odzyskać swoje pieniądze! Powodzenia Schmicki

Napisany przez ADMCI4
Potrzebujesz dodatkowych informacji i pomocy, powinieneś zarejestrować się na forum Schuldnerberatung e.V. Tam otrzymasz pomoc. Forum Schuldnerberatung Jens

Napisany przez Lademann
Suma jest jeszcze stosunkowo niewielka. Może uda Ci się ją pożyczyć od rodziców, dziadków, przyjaciół, itp. W przeciwnym razie spróbuj szczęścia z powszechnie chwalonymi pożyczkami prywatnymi: tutaj

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata