Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące ustawowego i prywatnego ubezpieczenia zdrowotnego oraz reformy systemu opieki zdrowotnej.

Re: Czy prywatna ubezpieczalnia oferuje lepszą ochronę? Czy teraz warto zmienić?

Napisany przez ADMCI4
Mam 32 lata i jestem samozatrudniony. Czy jeśli spełniam odpowiednie warunki, powinienem przejść do prywatnego ubezpieczenia zdrowotnego (PKV)? Czy można być pewnym, że pacjenci PKV są odpowiednio ubezpieczeni? Jakie macie doświadczenia. Z góry dziękuję. Alex

Re: Czy prywatna ubezpieczalnia oferuje lepszą ochronę? Czy teraz warto zmienić?

Napisany przez ADMCI4
Właśnie na początku kariery warto jeszcze przenieść się do prywatnego ubezpieczenia. Sam właśnie doświadczyłem korzyści z niego. Musiałem skorzystać z usług specjalisty, którego opłaca tylko prywatne ubezpieczenie zdrowotne. Koszty ponad 2,300 EUR zostały pokryte przez ubezpieczenie bez problemu! Jako pacjent prywatnego ubezpieczenia masz wiele korzyści. Lepszy wybór lekarza i leków. Nawet możliwy jest wybór szpitala. Ważne jest, aby nie wybierać najtańszego prywatnego ubezpieczenia, ale takie, które oferuje rozsądny zakres świadczeń.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata