Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Cześć, czy ktoś z was zna bardzo nieuczciwe banki, także za granicą?

Napisany przez Finanzen-2018
Aby ocalić mój Dom, muszę niestety podjąć ten krok.

Napisany przez FloHH
Niezbyt uczciwe banki w obiektywnym sensie nie istnieją przynajmniej w Europie. Odpowiedzialne za to są organy nadzoru bankowego ... Nie mam pojęcia, jaki jest problem i co już zostało spróbowane ... W Niemczech znana jest bank Von Essen, który zajmuje się refinansowaniem kredytów hipotecznych nawet w trudnych sytuacjach finansowych. Dzięki temu wiele domów zostało już uratowanych - jednak kosztem znacznie wyższych oprocentowań. Poza tym istnieje Sigma Kreditbank w Liechtensteinie, która udziela kredytów konsumenckich do kwoty 7.500 euro bez konsultacji z bazą danych Schufa. Jednak żadne z tych banków nie rozdaje pieniędzy. Ciężkie wpisy w bazie Schufa są również problematyczne, a spłacalność kredytów musi być zapewniona...

Napisany przez Finanzen-2018
Dziękuję za odpowiedź.

Napisany przez 6Bankkaufmann
W żadnym wypadku nie ma podejrzanych banków zagranicznych. Jeśli masz nieruchomość tutaj w Niemczech, z przyjemnością możemy przejrzeć różne możliwości rozwiązania Twojego problemu. @FloHH, twarde wpisy w rejestrze Schufa są względne. Jedynym całkowitym KO jest upadłość konsumencka. Mam doświadczenie w refinansowaniu wielu aukcji z kopalniami przymusowymi, a nawet przy zwolnieniu z reszty długów po upadłości, w zależności od konkretnej sytuacji, udzielenie pożyczki jest możliwe. Twarde negatywne wpisy w rejestrze Schufa są zatem względne. Tutaj ważna jest historia, jak długo negatywne wpisy są w ogóle istotne w rejestrze Schufa. Liczy się tylko aktualny stan, co można zobaczyć dzisiaj. Chętnie pomogę, to przecież moja codzienna praca.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata