Cześć!
Mogę tu mówić tylko na podstawie naszych własnych doświadczeń!
Pół roku temu sami kupiliśmy ładny szeregowiec bez wkładu własnego! Sytuacja była podobna... mieliśmy bardzo mało własnych środków, mieliśmy jeszcze bieżący
kredyt ratalny i musieliśmy odnowić łazienkę i okna (stara łazienka z paskudnymi żółtymi kafelkami i stare drewniane okna), co pochłonęło nas około 25 000
euro.
Szukaliśmy w internecie pod hasłem "analiza kredytowa budowlana anonimowa" i znaleźliśmy stronę internetową, gdzie można było anonimowo przetestować swoje zapotrzebowanie na finansowanie bez wkładu własnego (bez danych adresowych).
Jak to zwykle bywa, nie znamy się dokładnie na tym (robimy to przecież nie tak często jak zakupy butów!). Ponieważ mieliśmy mnóstwo pytań i rezultat tej analizy nas przekonał, zadzwoniliśmy tam od razu. Nawet pierwsza osoba, z którą rozmawialiśmy przez telefon, mogła nam fachowo odpowiedzieć na wszystkie pytania. Nie wiem, jak to jest u innych, ale byliśmy wcześniej bardzo niepewni (pewnie też dlatego, że za mało się znaliśmy). Dzięki dużej pomocy tej pani zdecydowaliśmy się na zakup domu i ostatecznie sfinansowaliśmy
Dom, koszty notarialne i remont poprzez tę firmę! Do dziś nie żałujemy tej decyzji!
Mogę śmiało polecić tę firmę, zwłaszcza że nie pobiera opłat i dała nam pomocne wskazówki, które faktycznie nie miały bezpośredniego związku z finansowaniem!
Pozdrowienia A.