Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Poszukuję prywatnego kredytu w wysokości 2.000,- €.

Napisany przez Igor1532
Cześć, mam kilka pytań. Czy możliwe jest uzyskanie pożyczki/kredytu od prywatnego inwestora? Otóż mam złe wpisy w rejestrze dłużników z powodu pewnych trudności sprzed 3 lat. Potrzebuję jednak pożyczki w wysokości 1 500 euro. Mam regularne miesięczne dochody, dzięki którym mogę spłacać miesięczne raty. Byłoby miło, gdyby ktoś mógł mi pomóc.

Napisany przez 2titan1981
Mozliwe jest pozyskanie prywatnych kredytodawców spośród krewnych. W innym przypadku trudno otrzymać kredyt, być może w firmach typu Auxmoney itp. Większość ofert to oszustwo polegające na pobieraniu opłat z góry

Napisany przez Deadlef
Igor1532 pisze: Dzień dobry, Mam kilka pytań. Czy istnieje możliwość uzyskania pożyczki/kredytu od prywatnego inwestora? Otóż mam złe wpisy w biurze informacji kredytowej z powodu pewnych trudności sprzed 3 lat. Potrzebowałbym jednak kredytu w wysokości 1,500,- euro. Miesięczne zarobki są, więc możliwe jest regularne spłacanie rat. Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś mógł mi pomóc.
W internecie roi się od ofert małych pożyczek. W przeciwnym razie, w Sigma Bank dostępne są kompletnie bezpieczne dla Biura Informacji Kredytowej długoterminowe kredyty

Napisany przez Bitte
Już widziane. //Link wygasł

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata