Re: Aplikacja Multi-Banking uruchamia program poleceń [10€ gotówki dla Ciebie i Twoich przyjaciół].
Napisany przez Sleipnir -
- pn cze 03, 2019 10:13 pm
Numbrs jest aplikacją do multi-bankowości, najlepszą na rynku, którą koniecznie trzeba wypróbować. A teraz nawet dostajesz za to pieniądze.
Brzmi zbyt pięknie, aby było prawdziwe, ale Numbrs to umożliwia.
Możesz polecić swoich znajomych i otrzymać 10€ gotówki. Wszystko, co musisz zrobić, to udostępnić link, przez który się zarejestrują twoi znajomi, otrzymujecie oboje 10€, przelane bezpośrednio przez Revolut.
Chciałbym podzielić się tą informacją i oczywiście również skorzystać z tego.
Byłbym wdzięczny, gdybym dostał uczciwą część i ktoś zarejestrował się przez mój link (w przeciwnym razie niestety nie dostaniesz również 10€).
Więc: kliknij link, zainstaluj Numbrs, zarejestruj[url]konto[/url] , dodaj [url]konto bankowe[/url] .
To wszystko, otrzymasz pieniądze bezpośrednio od Numbrs (ja również). Ponadto aplikacja jest najlepsza na rynku, więc opłaca się ją wypróbować. Jeśli komuś się nie spodoba lub ma obawy dotyczące ochrony danych, może usunąć aplikację, nie ma przepisu, który by temu zabraniał, ani nie zapewnia informacji o ochronie danych na Numbrs.com.
Brzmi zbyt pięknie, aby było prawdziwe, ale Numbrs to umożliwia.
Możesz polecić swoich znajomych i otrzymać 10€ gotówki. Wszystko, co musisz zrobić, to udostępnić link, przez który się zarejestrują twoi znajomi, otrzymujecie oboje 10€, przelane bezpośrednio przez Revolut.
Chciałbym podzielić się tą informacją i oczywiście również skorzystać z tego.
Byłbym wdzięczny, gdybym dostał uczciwą część i ktoś zarejestrował się przez mój link (w przeciwnym razie niestety nie dostaniesz również 10€).
Więc: kliknij link, zainstaluj Numbrs, zarejestruj
To wszystko, otrzymasz pieniądze bezpośrednio od Numbrs (ja również). Ponadto aplikacja jest najlepsza na rynku, więc opłaca się ją wypróbować. Jeśli komuś się nie spodoba lub ma obawy dotyczące ochrony danych, może usunąć aplikację, nie ma przepisu, który by temu zabraniał, ani nie zapewnia informacji o ochronie danych na Numbrs.com.