Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Poszukuję pożyczki w wysokości 7500 euro od osoby prywatnej.

Napisany przez Maex931
Cześć,
Szukam prywatnego [url]kredytu[/url] w wysokości 7500 [url]euro[/url], który będę mógł spłacać miesięcznie kwotą 350 [url]euro[/url], a odsetki ustalimy indywidualnie.

Napisany przez Alex [CryptoMod]
Hausbank? Dispo?

Napisany przez Maex931
Wydaje mi się, że [url]kredyt[/url] w wysokości 7 500 [url]euro[/url] przy dochodzie netto 2200 nie jest możliwy, a odsetki byłyby zbyt wysokie. Bank, w którym mam [url]konto[/url], odrzucił moje ubieganie się o [url]kredyt[/url], ponieważ mam wpis w rejestrze dłużników z powodu nieuregulowanej faktury telekomunikacyjnej, co jednak zostało rozwiązane. Zanim zwrócę się gdzie indziej o pomoc, pomyślałem, że spróbuję tutaj i może ktoś prywatnie zarobi trochę pieniędzy i jednocześnie mi pomoże. Pozdrawiam

Napisany przez Alex [CryptoMod]
W takim przypadku najlepiej jest bezpośrednio uzgodnić z wierzycielem lub wierzycielami płatność w ratach.

Napisany przez tomy778
Należy również podać, na co zostaną przeznaczone te pieniądze....

Jeśli chcesz ponownie spłacić długi, wpadniesz w błędne koło i będziesz potrzebować pomocy doradców ds. zadłużenia....

Alternatywą jest bank SIGMA bez rejestru dłużników. Tam możesz otrzymać 7500 € z około 11,5% odsetkami. Nie będzie taniej, ponieważ nie możesz zaoferować prywatnym osobom zabezpieczeń.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Cześć Maex, od kiedy pracujesz?
Istnieją kryteria dotyczące długości zatrudnienia w przypadku [url]kredytów[/url] ratalnych z negatywną historią w Schufa.
Czym się zajmujesz zawodowo?

Napisany przez Maex931
Cześć, pracuję w przedsiębiorstwie jako monter od 1.3.2017 roku na czas nieokreślony

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata