- pt cze 14, 2019 10:20 pm
Pozdrowienia dla wszystkich.
Złożyłem wnioski do wielu pośredników kredytowych w Niemczech, ale wszędzie zostałem odrzucony, a nikt nie chciał mi powiedzieć dlaczego.
Teraz pilnie potrzebuję[url]kredytu[/url] w wysokości 3 500 [url]euro[/url] i w ciągu ostatnich 3 miesięcy próbowałem u Bon Kredit, Smava i Maxda, ale wszyscy powiedzieli nie. Przeszukałem internet w poszukiwaniu innych szans i trafiłem na stronę internetową Sigma Bank. Wysłałem wniosek pocztą 3 dni temu, ale moje pytanie brzmi, jeśli ten pośrednik [url]kredytowy[/url] mnie odrzucił, to czy Sigma Bank także to zrobi?
Ponieważ mówią, że wszyscy pośrednicy kredytowi współpracują z tą bankiem.
Aha, pracuję na czas nieokreślony od półtora roku i zarabiam około 1500-1600[url]euro[/url] miesięcznie jako pracownik.
Muszę również dodać, że około 2 i pół miesiąca temu miałem zajęcie konta, ale teraz wszystko jest wolne i uregulowane.
Dziękuję wszystkim i mam nadzieję, że to trochę pomoże.
Złożyłem wnioski do wielu pośredników kredytowych w Niemczech, ale wszędzie zostałem odrzucony, a nikt nie chciał mi powiedzieć dlaczego.
Teraz pilnie potrzebuję
Ponieważ mówią, że wszyscy pośrednicy kredytowi współpracują z tą bankiem.
Aha, pracuję na czas nieokreślony od półtora roku i zarabiam około 1500-1600
Muszę również dodać, że około 2 i pół miesiąca temu miałem zajęcie konta, ale teraz wszystko jest wolne i uregulowane.
Dziękuję wszystkim i mam nadzieję, że to trochę pomoże.