- śr lip 17, 2019 12:10 am
Cześć wszystkim,
aktualnie jestem w postępowaniu upadłości konsumenckiej, które mam nadzieję będzie mogło zostać zakończone przedwcześnie w przyszłym roku dzięki wysokim zajęciom pensji. Masa upadłości wynosi 485 000€, uwzględniając[url]Dom[/url] wielorodzinny i mieszkanie. Obecnie dochód netto w trakcie postępowania wynosi od 2 500 do 2 850€ netto. Jeśli postępowanie zakończy się przedwcześnie w przyszłym roku, pensja wzrośnie do 3 500€ do 4 xxx€.
Moje pytanie brzmi teraz, czy istnieje nadal szansa na posiadanie własnego domu w przyszłości? Często słyszy się o osobach zakończonych postępowaniach upadłościowych z wpisem w rejestrze dłużników (uregulowany), które otrzymują[url]kredyty[/url] na nieruchomości w atrakcyjnych warunkach.
Po zakończeniu postępowania upadłościowego miałbym 31 lat i trzy osoby na utrzymaniu, żonę i dwójkę dzieci. Posiadam własny kapitał.
Pozdrowienia
aktualnie jestem w postępowaniu upadłości konsumenckiej, które mam nadzieję będzie mogło zostać zakończone przedwcześnie w przyszłym roku dzięki wysokim zajęciom pensji. Masa upadłości wynosi 485 000€, uwzględniając
Moje pytanie brzmi teraz, czy istnieje nadal szansa na posiadanie własnego domu w przyszłości? Często słyszy się o osobach zakończonych postępowaniach upadłościowych z wpisem w rejestrze dłużników (uregulowany), które otrzymują
Po zakończeniu postępowania upadłościowego miałbym 31 lat i trzy osoby na utrzymaniu, żonę i dwójkę dzieci. Posiadam własny kapitał.
Pozdrowienia