Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Pożyczyć pieniądze

Napisany przez Hallo123
Cześć, szukam prywatnego inwestora, który mógłby mi pilnie pożyczyć 1000 [url]euro[/url]. Potrzebuję tych pieniędzy na przetrwanie trudnego okresu. Oddałbym je do końca roku, wraz z odsetkami. Ponieważ jestem zatrudniony na stałe i będę zarabiać więcej w przyszłości, nie będzie to problemem. Proszę o poważne odpowiedzi, jestem osobą godną zaufania w 100% i naprawdę potrzebuję tej pomocy, cieszę się na każdą pozytywną odpowiedź.

Napisany przez 6Bankkaufmann
@Hallo123, na to żaden potencjalny finansujący się nie odezwie do Ciebie.
Jesteś urzędnikiem państwowym?
A co powiesz na pożyczkę dla urzędników?
Również możliwa do sprawdzenia przy negatywnej ocenie w Schufa.

Napisany przez Hallo123
Nie zapytałbym o dane osobowe osoby prywatnej, gdybym tego nie miał na myśli...

Napisany przez Dante
Czy masz jakieś zabezpieczenia do zaoferowania?

Napisany przez Hallo123
Moja praca. I poparłbym krótką umowę...

Napisany przez Dante
Czy coś jeszcze? Szlachetne metale, rodzinne biżuterie od babci, spłacony samochód z pełnym ubezpieczeniem, wartościowe przedmioty, takie jak sztuka, drogie zegarki, cokolwiek o wartości powyżej 1000€, która zostanie zachowana do momentu zwrotu?

Napisany przez Hallo123
Nic więcej...

Napisany przez tomy778
Więc nic....
Twoja historia w BIK, zadłużony.... w innym przypadku mogłbyś mieć luzem zdolność debetową lub [url]kredyt[/url].... Nawet dostaniesz [url]kredyt[/url] z ujemnym oprocentowaniem przy takiej kwocie....
I tylko dlatego, że jesteś urzędnikiem, to też nie jest gwarancją, że powinni pożyczyć ci pieniądze...

Lepiej udaj się do doradcy ds. zadłużenia. W przeciwnym razie będziesz nadal kręcić się w kółko....

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata