Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: WCześniejsze rozwiązanie umowy kredytu ze zwolnieniem z obowiązku spłaty.

Napisany przez Bernd89
Dzień dobry,

w czerwcu 2018 roku moja żona i ja podpisaliśmy umowę [url]kredytu[/url] z zawieszeniem spłaty kapitału ([url]kredyt[/url] z płatnościami odsetkowymi) z możliwością spłaty poprzez umowę oszczędnościowo-kredytową na budowę domu. Pieniądze zostały już w całości wypłacone.

Jest to program taryfowy Fuchs 03 z wariantem FuchsImmo 1 (XL).

Czy istnieje możliwość wcześniejszego wyjścia z tej umowy lub jej spłaty za pomocą innego [url]kredytu[/url] bez konieczności płacenia odszkodowania za wcześniejszą spłatę?

Dziękujemy.

Napisany przez NaTwoim13
Cześć Bernd99, r n r n Myślę, że jeśli informacje o odstąpieniu od umowy i warunki umowy są prawidłowe, to nie mają szans. Jednak w przeszłości było wiele istotnych błędów formalnych w tym zakresie, więc warto sprawdzić umowy. r n r n W niektórych bankach istnieje możliwość zmiany [url]kredytu[/url] ratalnego na [url]kredyt[/url] spłacany ratami, ale bank musi zgodzić się na takie zmiany.

Napisany przez Bernd89
Cześć noelmaxim,

Dziękuję za odpowiedź. Gdzie mogę sprawdzić umowę?

Napisany przez Bernd89
W związku z modalnościami umowy doszło do kilku incydentów. Oznacza to, że pieniądze zostały wypłacone z opóźnieniem, ponieważ [url]doradca[/url] nie przekazał zastawu itp.

Napisany przez NaTwoim13
Proszę przesłać mi wszystkie wnioski i umowy drogą mailową, mogę bezpłatnie sprawdzić je za pomocą specjalisty prawnego.

Napisany przez Bernd89
Czy mogę zapytać, jaki jest powód, dla którego poświęcasz swój czas? W dzisiejszym świecie rzadko się spotyka taką życzliwość.

Napisany przez 2utopus
Czego może się spodziewać jako pośrednik finansowy? Prawdopodobnie liczy na podpisanie umowy, jeśli badanie przebiegnie pomyślnie. (Co jest oczywiście zgodne z prawem.)

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata