Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: pożyczka pieniędzy WHEN portal, prywatnie itp.) bez comiesięcznych rat.

Napisany przez Sven_J
Cześć społeczności,

Czy wśród wszystkich portali pośredniczących w udzielaniu prywatnych pożyczek jest taki (który mógłbym przeoczyć), który udziela pożyczek, które można spłacić jednorazowo? Konkretnie chodzi o zakup i sprzedaż domu. Potrzebuję około 40 000 [url]euro[/url] na pokrycie różnicy między tymi dwoma transakcjami, która zostanie odebrana ode mnie w całości po sprzedaży (po około 3-6 miesiącach). Czy istnieje taka możliwość?

Dzięki za wasze wskazówki

Napisany przez DennisGirulat
Cześć Sven_J,

tak, istnieje taka możliwość. Można to zrobić w ramach tzw. pożyczek hipotecznych P2P. W tym przypadku konieczne jest jednak wpisanie zastawu na starej nieruchomości. Przy sprzedaży nieruchomości [url]pożyczka[/url] musi zostać spłacona bezpośrednio z kwoty sprzedaży, aby księgi wieczyste dla nabywcy były znowu czyste.

Alternatywnie istnieją również firmy, które udzielają pożyczek pod zastaw rent i ubezpieczeń na życie, posiadających pewną wartość wykupu. Tutaj również możesz wybrać sposób spłaty pożyczki wraz z odsetkami pierwotną kwotę [url]kredytu[/url] płacisz tylko odsetki w trakcie trwania umowy, ale całość musi zostać spłacona na koniec ustalonego okresu kredytowania.

W razie dodatkowych pytań proszę napisać e-mail lub zadzwoń do mnie.

Pozdrowienia
Dennis Girulat

Napisany przez Sven_J
Cześć Dennis,

na razie nie natknąłem się na pożyczki hipoteczne typu P2P. Brzmi to już odpowiednio. Kolejną opcją byłoby obciążenie mojego ubezpieczenia na życie.

Dziękuję najpierw!

Pozdrowienia Sven

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata