Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jakie ubezpieczenie samochodowe wybrać? Opinie, wskazówki, triki i rekomendacje.

Re: motocykl > samochód

Napisany przez viktor
Czy zniżka za brak szkód na motorze osoby A może być przeniesiona na zniżkę za brak szkód w aucie osoby B? Niektórzy mówią tak, inni nie, kiedy tak, kiedy nie?

Napisany przez 2tneub
Czy otrzymujesz pieniądze za udzielanie porad?

Napisany przez viktor
Nie, nie doradzam, nie chcę również być doradcą, to nie dla mnie.
wręcz przeciwnie, pozwalam sobie na neutralne doradztwo w tym forum, aby nie stać się stronniczym... Czy to nie o to chodzi w forum? Dlaczego się temu sprzeciwiasz? Czego się boisz?

Napisany przez 2tneub
Dziwi mnie to tylko ze względu na ogromną liczbę pytań dotyczących różnych rodzajów ubezpieczeń.

Mogło się zdarzyć, że pracujesz charytatywnie, rozjaśniając pytania dla wielu osób nie mówiących po niemiecku.

Napisany przez viktor
Pytania dotyczące różnorodnych rodzajów ubezpieczeń.

Ile ubezpieczeń ma każdy? Ale nie tylko 1.
Odpowiedzialność cywilna, [url]ubezpieczenie na życie[/url], [url]ubezpieczenie[/url] pogrzebowe, [url]ubezpieczenie[/url] od nieszczęśliwych wypadków, [url]ubezpieczenie[/url] zdrowotne, dodatki do ubezpieczeń, zagraniczne [url]ubezpieczenie[/url], [url]ubezpieczenie[/url] mieszkania, [url]ubezpieczenie nieruchomości[/url] i domu, budynków (ogniowe, od klęsk żywiołowych...), [url]ubezpieczenie samochodu[/url], [url]ubezpieczenie[/url] pasażerów, ochrona prawna, rezygnacja z podróży, ... Ojej, nic dziwnego, że jest tylu pośredników ubezpieczeniowych w tak złożonym obszarze zawodowym.

wolontariacko

Nie, to nie dla mnie. Co najwyżej dla własnych członków rodziny. Swojego czasu mogę dobrze użyć.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata