Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Czas przetwarzania w banku DSL

Napisany przez FreitaMa
Cześć,
złożyliśmy wniosek o kredyt w DSL Bank i w zeszły piątek dostarczyliśmy wszystkie dokumenty pocztą. Jak długo zazwyczaj trwa proces w DSL Bank, jeśli chodzi o kwotę 20 000 euro? W poniedziałek powinniśmy ponownie przesłać naszemu doradcy z Finanzcheck nowe wyciągi bankowe, ale od tego czasu nie słyszeliśmy nic.

Nasze informacje w Schufie są pozytywne, a my jesteśmy urzędnikami.

Będę wdzięczny za pomoc :-)

Napisany przez 6Bankkaufmann
Właśnie złożyłeś wniosek o [url]kredyt[/url] ratalny, prawda?

Napisany przez FreitaMa
Tak dokładnie, zrobiliśmy to

Napisany przez hanes
Takie rzeczy załatwia się online, a nie pocztą. W ciągu pięciu minut dowiesz się, czy [url]kredyt[/url] został zatwierdzony. Poza tym nie trzeba tam niczego przetwarzać, wystarczy jeden klik myszką....

Napisany przez kyra2206
Cześć,
złożyłem również wniosek o [url]kredyt[/url] w DSL Banku za pośrednictwem KVB.
Ocena przez KVB była pozytywna. W zeszły czwartek podpisałem umowę. Pracownik powiedział mi, że jeśli wszystko zostanie zatwierdzone przez bank, mogę spodziewać się wpływu pieniędzy pod koniec tego tygodnia.
Od tego czasu nie słyszałem nic.
Na moje pytanie w KVB powiedziano mi, że wniosek został przekazany do banku.
Czy ktoś ma doświadczenie z czasem oczekiwania na decyzję i czy [url]kredyt[/url] może jednak zostać odrzucony?!

Cześć kyra2206, jeśli twój wniosek [url]kredytowy[/url] został podpisany w czwartek, to umowę przekazuje się do banku, który ją następnie sprawdzi. Na podstawie dokumentów fizycznych od ciebie, prawda? Dziś jest niedziela, więc minął jeden dzień roboczy. Czyżby to nie tak działało? Musi być pewien czas przetwarzania.

Napisany przez kyra2206
Cześć,
chodzi o zeszły czwartek. Minęło już ponad tydzień, w który czekam.

Cześć, tak, tydzień jest wciąż w granicach możliwości. To zależy także od ogólnej ilości u Ciebie.

Napisany przez kyra2206
Dziękuję za odpowiedź. Złożyłem wniosek o 25 000 € dyspozycji wolnej dostępnej. Mam dobrą historię kredytową, ale nieco niejasne wyciągi bankowe. Według Kvb jest to jednak możliwe, o ile wszystko zostanie udokumentowane. To byłoby wielkie ulżenie, gdyby się udało. Moje dochody netto wynoszą 2400€. To czekanie mnie wyniszcza.

Napisany przez kyra2206
Pieniądze wpłynęły dzisiaj. Niestety, jeszcze nie dostałem żadnego pisma.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata