Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: kredyt prywatny - Umowa o pracę na czas nieokreślony

Napisany przez StarVertreter
Cześć i dzień dobry, ☀️!

Nazywam się Benjamin Sievers, mam 26 lat i pochodzę z Erfurtu i potrzebuję kredytu.
Od 2,5 roku pracuję na czas nieokreślony w małej firmie marketingowej i po prostu nie mogę dostać kredytu. Jak widać na moim profilu, nie udostępniam zbyt wiele na Facebooku, ale tu jest moja historia:

Mam spłaconą negatywną notatkę w bazie danych Schufa z 2015 roku oraz kilka wezwań do zapłaty od siłowni.. w związku z tym, uzyskanie kredytu nie jest dla mnie takie proste ?

Od ponad 2 miesięcy toczę walkę z różnymi pośrednikami kredytowymi.
Powody odrzucenia były różne. Brak środków na pierwsze wniosek.
Potem 210€ za zakłady bukmacherskie w Tipico, co nie było w porządku.
Więc spróbowałem ponownie z czystymi wyciągami bankowymi.
Wreszcie wydawało się, że wszystko idzie gładko. Nawet miałem już maila potwierdzającego od firmy Maxda w skrzynce odbiorczej.
Wtedy dzwonią „Zauważono zmianę pracodawcy”
Odrzucone ?
Świetnie, to prawda.! Tak.
Ale nie do końca, raczej formalnie...
Tylko nazwa firmy jest nowa, wszystko inne jest takie samo!
Powstał nowy partner ds. sprzedaży/dyrektor oddziału, który właśnie jak zaplanowano, przypisał mi lepszą pozycję i pensję + umowę o pracę na czas nieokreślony.
Wszystko inne i bezpieczeństwo pozostaje bez zmian.. wszyscy się znają !!
Ten sam biurowiec, ta sama praca, a nawet ta sama sekretarka.
Niestety, to nikogo w banku nie interesowało!!
Nawet po wielu e-mailach i rozmowach telefonicznych (także od szefa) nie otrzymałem nic poza standardowymi odmowami.
Nikt nie ma zamiaru się przyjrzeć głębiej i wysłuchać.
Gdy zadzwonią do firmy raz i zapytają jak robot..
Mała różnica: od razu odrzucone!
Nikt nie chce słuchać ani dokładnie sprawdzać ponownie, nikt nie chce pomóc, albo patrzy na człowieka z drugiej strony ?

I właśnie dlatego teraz zgłaszam się tutaj!!
Potrzebuję kredytu od ludzi..

Potrzebuję 5000€.
Będę mógł spłacać miesięcznie 200€. Oprocentowanie możemy negocjować, będę bardzo wdzięczny, jeśli w końcu uda się wszystko uruchomić.
Umowy mogę bezpłatnie sporządzić u krewnego prawnika.

Potrzebuję pieniędzy, aby uregulować długi wobec państwa i prywatne.
Urząd skarbowy, kasa rodzinna, kaucja za nowe mieszkanie, była dziewczyna, rodzina. (Więcej szczegółów jak doszło do tego &#128547
własnie Urząd Skarbowy naciska i grozi teraz nawet zajęciem konta.
Atmosfera staje się coraz bardziej napięta.
Nie mogę jednak spłacić wszystkiego od razu i dlatego chcę refinansować i natychmiast uregulować sprawy pilne.

Proszę o szczere oferty i czekam na każdą odpowiedź.
Dowody na różne rzeczy to oczywiście żaden problem.
I w ogóle, po prostu pytaj.

Przepraszam za długi tekst, ale jest to ważne!!
Serdeczne pozdrowienia ?

Napisany przez 6Bankkaufmann
Cześć StarVertreterze, po pierwsze informacja, że nikt nie zgłosił się z propozycją pożyczenia Ci 5000 EUR. Istnieją platformy, na których prywatne osoby udzielają pożyczek, ale zawsze chodzi o zabezpieczenia. 5000 EUR to kwota [url]kredytu[/url], która jest do opanowania. Jak wysokie jest Twoje miesięczne wynagrodzenie netto? Czy otrzymałeś nową umowę o pracę? Czy masz raport z Schufa i czy możesz udowodnić wszystkie należności?

Napisany przez BenniG
Cześć,
miło, że ustaliłeś listę komu jesteś winien pieniądze.
Teraz musiałbym zastanowić się, kto najbardziej potrzebuje tych pieniędzy. Twoją kolejność widziałbym podobnie, więc płatność na rzecz urzędu skarbowego jest najważniejsza, a dla rodziny najmniej ważna - ale oczywiście także istotna.
Ile dokładnie jesteś winien urzędowi skarbowemu?
Jeśli mówisz, że już „walczysz od ponad dwóch miesięcy”, to musiałeś w tym czasie trochę oszczędzić. Czy starczy to na wyrównanie długu?

PS: Jeśli jesteś w trudnej sytuacji finansowej, dlaczego nadasz sobie nowe obciążenia? Czy nowe mieszkanie nie może poczekać jeszcze rok?

Napisany przez 2tneub
Pracodawca ma przynajmniej twoją siłę roboczą jako zabezpieczenie. Być może [url]pożyczka[/url] od pracodawcy mogłaby być opcją.

Napisany przez Alex [CryptoMod]
Równolegle do tego koniecznie należy umówić się na spotkanie z doradcą ds. dłużników......

Napisany przez bruno68
Jako zastępca gwiazd,

no cóż, jeśli uważasz, że musisz zrobić wszystko, w połowie miesiąca skończy ci się pieniądze! A resztę miesiąca żyjesz ponad stan!
Naprawdę wierzysz, że ktoś rzuca ci pieniądze? Do dziury, która zawsze się powiększa? Hej, obudź się! Gdy czytam twoje wiersze, rozumiem dlaczego nikt nie chce zostać twoim wierzycielem!
Za swoje zrujnowane życie jesteś odpowiedzialny sam, dlaczego twoja dziewczyna stała się twoją byłą! To prawdopodobnie wynika z twojego obecnego stylu życia! Nikt nie chce tonąć z osobą, która tego nie ogarnia!
Zamykasz oczy przed swoim własnym wypaleniem zawodowym lub jego wstępną wersją! Najpierw ogarnij to, inaczej wkrótce będziesz gotowy na zakład dla obłąkanych!
Gdy czytam twoją wiadomość, wydaje mi się tak znane! Jeśli 3.000-5.000 € miesięcznie to nie wystarcza! Biedny ja, mówisz! Ale szukać winy w sobie? Brak możliwości!
Naucz się najpierw zarządzać swoimi pieniędzmi, nawet z 410 € miesięcznie! To minimalne świadczenie dla osób bezrobotnych do życia przez miesiąc!
Gdy czytam dalej, wszystko staje się jasne, dlaczego nie otrzymujesz [url]kredytu[/url] i dlaczego problemem jest zarówno twoja osoba, jak i wierzyciel: Twoja potrzeba gry i chęć wystawiania siebie na pokaz!
Twoje pragnienie posiadania wszystkiego podzieliło ciebie i twoją dziewczynę! Teraz stoisz przed ruinami i nie wiesz co dalej?
Hej, jedyna rzecz, która pomoże, to wyłączenie trybu turbo!
Pożegnaj się z tym syfem:

- Aplikacja Tipico
- Kluby fitness
- Netfilx, Amazon..
- [url]kredyty[/url] ratalne
- Oddaj telefon
- Urlop na lata odwołany
- .....

Wszystko, co miesięcznie niby mało kosztuje, prowadzi cię do bankructwa, bo dawno straciłeś kontrolę nad swoimi wydatkami!
Bo w zakładzie dla obłąkanych to nie pomaga, przestaniesz więc płacić. Nie ma sensu dalej płacić, aby po wyjściu z zakładu mieć dodatkowe i jeszcze większe długi!
Pomocą na razie może być jedynie twoja rodzina, ale to też ci nie pomoże, bo będziesz nadal zadłużać się! Bo tak jest wygodniej!
Albo pożyczkodawca z chęcią pomoże, oczywiście z 10% oprocentowaniem miesięcznie! A w przypadku niemożności zapłaty własny zagraniczny dział windykacji pożyczkodawcy z przyjemnością dalej pomoże. Oczywiście przy użyciu pałki, paralizatora lub małego kalibru pistoletu maszynowego, co zmusza cię do dodatkowej pracy oprócz swojego właściwego zawodu, aby spłacić dalsze godziny!
Jeśli klienci twojego pokroju zawsze mówią: Zamierzam się zmienić!; Jeśli każdorazowo miałbym smykałkę, by uderzyć jednego z nich pałką, iluś z tych pozornych klientów chodziłoby z rozbitym ryjem po ulicach.
Czy wiesz, jaki klient właściwie jesteś? Mając 80% negatywną ocenę w Biurze Informacji Kredytowej, nie nadajesz się ani do otrzymania [url]kredytu[/url], ani do ubezpieczenia!
Natychmiast rozwiąż to z Urzędem Skarbowym, uzgodnij harmonogram spłat! Przelej terminowo i dokładnie do [url]euro[/url]! I wykonaj resztę tak, jak opisano powyżej! W przeciwnym razie zaraz będziesz zawodowo i osobowo skończony!

Bruno68

Napisany przez 6Bankkaufmann
Odpowiednio napisane. Nie trzeba mieć Amazon Prime, Netfliksa ani najnowszego modelu telefonu za 40 EUR miesięcznie.

Z wynikiem 80% w Schufie, na przykład Bruno68 jest się zdecydowanie zdolnym kredytowo... W przypadku [url]kredytów[/url] hipotecznych na pewno... W końcu zawsze zależy od całej sytuacji.

Jednakże autor wątku nie posiada nieruchomości. Nie można jednak potwierdzić ogólnie możliwości kredytowej wynoszącej 80%, dlatego moja uwaga.

Łatwo to udowodnić. Wszyscy klienci posiadający nieruchomości, którzy mają drobne problemy z płatnościami i zostają ponownie poprowadzeni na właściwą ścieżkę.

Napisany przez Michel1978
pisze:
An starosta,

no cóż, jeśli ktoś uważa, że musi robić wszystko, pieniądze skończą się już w połowie miesiąca! A resztę miesiąca żyje się ponad stan! Czy na serio wierzysz, że ktoś będzie rzucał na Ciebie pieniądze? W dziurę, która zawsze rośnie? Hej, obudź się! Gdy czytam Twoje wiersze, rozumiem, dlaczego nikt nie chce zostać Twoim wierzycielem! Za swoje zrujnowane życie odpowiedzialny jesteś sam, dlaczego twoja dziewczyna zamieniła się w eks? Pewnie przez Twój obecny styl życia! Nikt nie chce tonąć z osobą, która tego nie ogarnia!

Zamykasz oczy przed swoim własnym wypaleniem zawodowym, czy jego przedostatnim etapem! Opanuj to najpierw, w przeciwnym razie wkrótce będziesz gotowy na zakład dla obłąkanych! Gdy czytam Twoją wiadomość, wydaje mi się ona tak znajoma! Gdy 3 do 5 000 € miesięcznie nie wystarcza! O biedny człowieku, tak mówisz! Ale szukać winy w sobie? Brakujący element!

Naucz się najpierw zarządzać swoimi pieniędzmi, na przykład 410 € miesięcznie! To minimalne świadczenie socjalne na życie na jeden miesiąc!

Gdy kontynuuję czytanie, to jasne dlaczego nie dostajesz pożyczek i dlaczego problem dotyczy zarówno Ciebie jak i wierzyciela: Twoja uzależnienie od gry i wystawiania na pokaz! Twoje pragnienie posiadania wszystkiego spowodowało rozdźwięk między Tobą a Twoją dziewczyną! A teraz stoisz przed gruzami i nie wiesz co dalej?

Hej, jedynie odpowiedni sposób to wyłączenie trybu turbo!

Róbmy porządek z tym syfem:

- aplikacja Tipico
- siłownie
- Netflix, Amazon..
- kredyty ratalne
- oddaj telefon
- odłóż na lata urlop
- .....

Wszystko, co według Ciebie kosztuje niewiele miesięcznie, prowadzi Cię do bankructwa, ponieważ dawno straciłeś kontrolę nad swoimi wydatkami!

Bo w zakładzie dla obłąkanych to nie pomoże, dlatego przyjdzie bez sensu płacić dalej. Żeby po wyjściu ze szpitala dostać jeszcze więcej i większych długów, nie ma sensu!

Jedynie na razie pomoże Ci rodzinie wyjść z kłopotów, co nie pomoże Ci, bo będą tylko dalej zadłużać! Bo jest takie wygodne!

Albo krzywdzić dobrze znany zespół mocodawców, nawet 10 % odsetek miesięcznie! A w przypadku nieterminowych płatności chętnie pomoże im własna zagraniczna służba windykacyjna mocodawcy, z przyjemnością doprowadzając Cię do pracy więcej godzin po swojej faktycznej profesji!

Jeśli klienci Twojego typu zawsze mówią: Zmienię się!; jeśli mogłem za każdym razem uderzyć jednego z nich pałką, wielu z tych fałszywych klientów musiałoby biec z rozbitą mordą po okolicy.

Czy wiesz w ogóle, jakim klientem jesteś! Z 80% w rejestrze dłużników, nie jesteś ani zdolny do kredytu, ani do ubezpieczenia!

Rozwikłaj to natychmiast z urzędem skarbowym, uzgodnij harmonogram spłat! Przelewaj terminowo i dokładnie euro! I postępuj resztę zgodnie z powyższym! W przeciwnym razie będziesz bardzo szybko kaput, zarówno zawodowo, jak i osobiście!

Bruno68

Bruno68 trafia w sedno

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata