Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: kredyt pomimo złej zdolności kredytowej

Napisany przez Robi94
Hej wszystkim,

Czy ktoś wie, gdzie mogę dostać jeszcze [url]kredyt[/url]? Moja sytuacja jest naprawdę beznadziejna. Mam już [url]kredyty[/url] w Postbanku, ING oraz w Sigma Kreditbank. Dodatkowo mam szybkie pożyczki w Vexcash, Cashper i Ferratum.

W Maxda, Creditolo, Bon-Kredit, Smava i innych już zostałem odrzucony.

Moje wynagrodzenie netto wynosi 2200€, a praca jest na czas nieokreślony. Niestety, moja [url]zdolność kredytowa[/url] jest na poziomie krytycznym z powodu wszystkich tych [url]kredytów[/url]. Pilnie potrzebuję pomocy, aby wyjść z tej okropnej sytuacji.

Długi są wynikiem uzależnienia od hazardu. Jestem już w terapii, ale nie mogą mi tam pomóc z długami.

Będę bardzo wdzięczny, jeśli ktoś ma pomysł, jak zdobyć [url]kredyt[/url].

Napisany przez Alex [CryptoMod]
Cześć Robi,

jeśli już wszystko dobiegło końca i nie jesteś w stanie spłacać swoich [url]kredytów[/url], skontaktuj się z doradcą ds. zadłużenia, wstrzymaj płatności rat i płacisz teraz tylko:

Najem + opłaty dodatkowe
Jedzenie + picie

Jak wysokie są twoje długi + raty?

Napisany przez Robi94
Swoje [url]kredyty[/url] mogę spłacić, ale nie mam możliwości spłaty tych chwilowych pożyczek, ponieważ muszą zostać spłacone po 30 dniach. To byłoby około 15000€. Gdybym mógł dostać [url]kredyt[/url], który mógłbym spłacać miesięcznie, wszystko byłoby w porządku, ponieważ moje dochody nie są tak niskie.

Dziękuję wam obu za odpowiedź.

Napisany przez Alex [CryptoMod]
Cześć Robi,
nie ma znaczenia, których pożyczek nie jesteś w stanie spłacić. Wygląda na to, że jesteś zadłużony, koniec.

W przeciwnym razie jeszcze gdzieś zdobyłbyś [url]refinansowanie[/url].

Podziel się tutaj swoją sytuacją:
https://forum.f-sb.de/forumdisplay.php?2-Forum-Schuldenprobleme

Wzięcie kolejnych pożyczek tylko przesuwa złą sytuację dalej.

Napisany przez LadySunshine
3 Natychmiastowe [url]kredyty[/url], które teraz trzeba spłacić po 30 dniach? 15 000 [url]euro[/url]? Twoja terapia nie minęła jeszcze 30 dni, czyż nie?
Proszę, udaj się natychmiast do poradni dla dłużników.
W twojej sytuacji nie brałbym już żadnych [url]kredytów[/url] i ciesz się, że nigdzie nie otrzymujesz już [url]kredytu[/url]. I proszę, nie popełniaj głupstw.

Napisany przez ElephantMan
Chciałbym wiedzieć, co się tutaj działo dalej... Trzy [url]kredyty[/url] ratalne, okej, może się zdarzyć. Ale pożyczki krótkoterminowe przekraczające 15 000 €? Żeby móc je spłacić, trzeba mieć tak dużo pieniędzy, że w zasadzie nie potrzebowałoby się tych pożyczek krótkoterminowych o takiej kwocie.

Napisany przez Robi94
Nie mogę obsługiwać ich. To już powinieneś wiedzieć, prawda? Proszę ludzi, wiem, że zrobiłem gafę. Proszę, nie róbcie tutaj mądrali, po prostu spróbujcie mi pomóc. Jeśli nie dostanę już [url]kredytu[/url], oczywiście pójdę do doradcy finansowego, a następnie ewentualnie ogłoszę upadłość. Dzięki zwykłemu kredytowi ratalnemu mogłabym spłacić te natychmiastowe [url]kredyty[/url]. Finansowo byłbym trochę ograniczony, ale byłoby warto.

Napisany przez zonu
Cześć,

Serdecznie polecam skorzystanie z usług doradcy ds. zadłużenia, tam na pewno otrzymasz dobrą pomoc. W razie pilnej potrzeby pożyczki gotówkowej, sprawdź oferty na stronie, być może uda ci się uzyskać dodatkowy oddech finansowy.

Pozdrawiam

Napisany przez 6Bankkaufmann
Cześć Robi94, przy EUR 2.200 nie ma sensu ogłaszać bankructwa z powodu EUR 15.000 długu.
Ogłoszenie bankructwa nie rozwiąże problemu.
Czy coś jest już zajmowane z pensji?
Zakładam, że nie, prawda?

Interesuje mnie również, które [url]kredyty[/url] musisz spłacić po 30 dniach. To nie są wszystkie [url]kredyty[/url], tak?

Brakuje tu po prostu więcej informacji.
Jak wygląda konkretnie Twoja historia kredytowa w Schufa?
Jakie są Twoje miesięczne wydatki?
Czy płacisz czynsz/posiadasz nieruchomość czy mieszkasz u rodziców?

Oczywiście lokalna poradnia ds. zadłużenia również może pomóc.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata