Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualizacje i rozszerzenia w środowisku forum.

Re: Pilne spłacenie długów z powodu kwestii państwowych

Napisany przez Lahssen
Dzień dobry Panie i Panowie

Ponieważ znalazłem się w bardzo trudnej sytuacji życiowej, potrzebuję pożyczki w wysokości 10000 [url]euro[/url]. Spłaciłbym ją w ratach po 200 [url]euro[/url], a także już staram się znaleźć pracę, itp.

Teraz o mnie
Mam 23 lata, niestety nie mam stałego miejsca zamieszkania i otrzymuję zasiłek ALG 2. Dla mnie jest bardzo trudne, chodzi o to, że muszę znaleźć mieszkanie, mam też różne grzywny do zapłacenia prokuraturze za drobne przestępstwa, takie jak oszustwa w uzyskiwaniu świadczeń, niestety mam także negatywną historię w Biurze Informacji Kredytowej. Chcę po prostu naprowadzić moje życie na właściwe tory, ale nie potrafię, ponieważ to cały czas mnie goni. Mam nadzieję, że jakoś stamtąd wyjdę i liczę na to, że ktoś mi pomoże.

Z poważaniem
Lahssen Benchohra

Napisany przez 2titan1981
Doradztwo ds. długów, prawdopodobnie prywatna upadłość. Bez zabezpieczeń i z zasiłkiem Hartz IV nie otrzymasz [url]kredytu[/url]. Może ci również pomóc urząd.

Napisany przez RobertX
Udało mi się to również bez tego złego miejsca, szukać pracy, oświadczenia, uczyć się dalej, mieszkanie, wszystko możliwe, żadnego doradcy zawodowego, raty są problematyczne, wiem i odpowiedzi na list nie w ciągu roku.

robertx

Napisany przez RobertX
Cześć, gdzie mogę się zatrzymać? Wszystko jedno jak, ważne żeby mieć adres. Możesz spróbować schroniska dla bezdomnych, trochę kiepsko, ale lepsze niż nic. Jak się ubiegasz? Ja miałem praktycznie wszystko, oprócz bycia bezdomnym, ale prawie... Miałem pełne ręce roboty i jeszcze 2 dodatkowe prace. Pozdrowienia, Robi, trzymaj się i dbaj o zdrowie,

Napisany przez Bitte
Usunąć temat !!!!!!

Napisany przez RobertX
Czemu usuwasz, nie ma w tym reklamy....

robertx

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata