- ndz paź 20, 2019 10:54 am
A więc wyjaśniam sytuację. Obecnie jestem na oddziale intensywnej terapii po przyjęciu 450 mg mirzitapiny i następnie trafiłem do otwartego oddziału psychiatrycznego.
Teraz mam problem: Moje dochody wynoszą 977[url]euro[/url] netto. Moje miesięczne wydatki wynoszą 840 [url]euro[/url] . Mam także umowy, z których chciałbym zrezygnować, ale nie mogę (kursy kickboxingu 70 [url]euro[/url] miesięcznie, [url]ubezpieczenie[/url] od niewypłacalności rat 30 [url]euro[/url] miesięcznie, Mobilcom Debitel 44 [url]euro[/url] miesięcznie) - wszystkie te rzeczy, których nie używam, ale nadal płacę. Dodatkowo mam 2000 [url]euro[/url] debetu i następujące rachunki do zapłacenia: 378 [url]euro[/url] za ratę za pralkę (100 [url]euro[/url] miesięcznie), 200 [url]euro[/url] za provision za media, 120 [url]euro[/url] za nową lodówkę (wszystko się zepsuło), 189 [url]euro[/url] nadrabiania zaległości w zasiłku, 134 [url]euro[/url] nadrabiania zaległości w opłacie za radio i telewizję, 134 [url]euro[/url] nadrabiania zaległości w opłatach dla Deutsche Bahn (sprawa niedługo trafi do sądu), 87 [url]euro[/url] opłaty windykacyjne.
Moja asystentka socjalna ma przyjść jutro i powiedzieli, że będą patrzeć na długi. Ale pytanie brzmi czy mogą mi pomóc i czy to zrobią?
Co więc powinienem oczekiwać?
Z powodu pobytu w szpitalu nie mogę nawet wykonywać pracy dodatkowej, która miała mi pomóc spłacić długi.
Będę bardzo wdzięczny za każdą odpowiedź.
Teraz mam problem: Moje dochody wynoszą 977
Moja asystentka socjalna ma przyjść jutro i powiedzieli, że będą patrzeć na długi. Ale pytanie brzmi czy mogą mi pomóc i czy to zrobią?
Co więc powinienem oczekiwać?
Z powodu pobytu w szpitalu nie mogę nawet wykonywać pracy dodatkowej, która miała mi pomóc spłacić długi.
Będę bardzo wdzięczny za każdą odpowiedź.