Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualizacje i rozszerzenia w środowisku forum.

Re: Nowy tutaj na forum.

Napisany przez Driss
Hej ludzie, chciałem się przedstawić. Mam 22 lata i pracuję jako Key Account Manager w firmie finansowej HMP brokers w Düsseldorfie. Jeśli macie jakieś pytania dotyczące finansów, śmiało je zadawajcie, a postaram się wam pomóc. Jeśli chcecie porozmawiać osobiście ze mną na temat inwestycji i majątku, możecie się ze mną skontaktować w tygodniu pod numerem 021156157200, a w weekendy pod numerem 015735636100. Jak już wspomniałem, traktuję każdą rozmowę z prawdziwymi intencjami poważnie, więc śmiało piszcie (drisstrades@gmx.de) lub dzwońcie.

Re: Nowy tutaj na forum.

Napisany przez xxrolandxx
Cześć, jestem tutaj nowy i uważam, że to dobra sprawa. Jesteśmy trochę niecierpliwi i chcielibyśmy kupić Dom, który znaleźliśmy. W sobotę, 15.02.2020, podpisaliśmy wniosek u doradcy finansowego - jeden dla DSL Bank, drugi dla kredytu nachalnego do Hanseatic. Wszystkie dokumenty były całkowicie kompleksowe, teraz nasz doradca finansowy złożył wszystkie dokumenty, czy to online czy pocztą, nie mam pojęcia, otrzymaliśmy wszystko w formie PDF. Zgodnie z informacjami z SCHUFA, nasze dane kredytowe zostały już sprawdzone - raz warunki kredytu z DSL Bank, raz z Hanseatic. Dziś, 21.02.20, po zapytaniu o stan sprawy, otrzymałem odpowiedź od doradcy: Obiekt wciąż jest oceniany, jak tylko dostanie informację zwrotną, odezwie się. Teraz martwimy się, że bank może odmówić z powodu zbyt wysokiej ceny domu. Dom został zbudowany w 2004 roku, jest w dobrym stanie, żadne remonty nie są wymagane, działka 450 metrów kwadratowych, powierzchnia mieszkalna 110 metrów kwadratowych, garaż, ocieplony poddasze, certyfikat energetyczny C, wszystkie okna z roletami. Cena 298 000 euro, oferowana przez agenta nieruchomości Sparkasse. Co o tym myślicie, czy warto, czy Sparkasse ustaliła zbyt wysoką cenę? Jesteśmy teraz trochę niecierpliwi, czy się uda, czy nie.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata