- śr paź 23, 2019 5:54 pm
Cześć wszystkim,
dzisiaj dostaliśmy informację od naszego doradcy finansowego, że nasze finansowanie zostało zaakceptowane przez DSL Bank i w ciągu najbliższych dni otrzymamy korespondencję. Jednakże termin notarialny prawdopodobnie odbędzie się dopiero w połowie listopada (z różnych niezmienialnych powodów).
Kiedy rozpoczyna się okres odstąpienia w DSL? Po otrzymaniu korespondencji z ofertą finansowania? Czy dopiero po odesłaniu umowy o zabezpieczeniu i potwierdzenia odbioru do DSL?
Jeśli chodzi o pierwszą opcję, okres odstąpienia wynoszący 14 dni nie będzie przestrzegany. Czy w takim przypadku muszę od razu odstąpić czy jakie mam inne możliwości? Jeśli zrezygnuję, czy mogę natychmiast złożyć nowy wniosek w DSL? Wnioskując o[url]kredyt[/url] napisane jest, że jesteśmy związani ofertą na miesiąc (choć standardowo okres na odstąpienie wynosi 14 dni - co jest mylące!).
Z góry dziękuję!
kamelio
dzisiaj dostaliśmy informację od naszego doradcy finansowego, że nasze finansowanie zostało zaakceptowane przez DSL Bank i w ciągu najbliższych dni otrzymamy korespondencję. Jednakże termin notarialny prawdopodobnie odbędzie się dopiero w połowie listopada (z różnych niezmienialnych powodów).
Kiedy rozpoczyna się okres odstąpienia w DSL? Po otrzymaniu korespondencji z ofertą finansowania? Czy dopiero po odesłaniu umowy o zabezpieczeniu i potwierdzenia odbioru do DSL?
Jeśli chodzi o pierwszą opcję, okres odstąpienia wynoszący 14 dni nie będzie przestrzegany. Czy w takim przypadku muszę od razu odstąpić czy jakie mam inne możliwości? Jeśli zrezygnuję, czy mogę natychmiast złożyć nowy wniosek w DSL? Wnioskując o
Z góry dziękuję!
kamelio